Beleef het zwembad van SportinGenk Park

Gepubliceerd op maandag 28 oktober 2019 15.34 u.
Wanneer was jij nog eens in het zwembad van Genk? Onlangs nog of te lang geleden? Sowieso is het hoog tijd voor een bezoekje. Want dit najaar kan je hier zoveel meer beleven dan alleen zwemmen!

Het zwembad is ruim 40 jaar een vaste waarde in Genk en omstreken. Of je nu lessen volgt of je komt vrij zwemmen. Een bezoekje staat altijd garant voor gezonde sport in combinatie met waterpret.

AquaFit

Verminder aquajogging en aquaspinning zijn al jaren erg populair bij jong en oud. Met deze fitness in het water blijf je fit zonder je je gewrichten te belasten. Dat aanbod is nu uitgebreid met aquafit. Ook hier maak je gebruik van de weerstand van het water en bouw je spierkracht op. De lessen zijn in groep en worden professioneel begeleid.

NIEUW: GENK PLONST

Helemaal nieuw is de kidsavond vanaf november. Elke vrijdag vanaf 17 uur wordt het ondiepe gedeelte (60 cm) omgetoverd tot speelzone.

Peuters en kleuters kunnen zich uitleven op het opblaasbaar speelelement, de gekke loopmat en nog veel meer. Liever oefenen met zwemmen? Geen probleem. Met de planken, buizen en hoepels kan je samen met je kids oefenen zoals in de zwemles.

Neem gerust oudere broers of zussen mee want zij kunnen zich uitleven op de glijbaan en de springplanken. Ook voor de kleintjes is er nu speelgoed verkrijgbaar aan het onthaal van het zwembad.

ZWEMBADDAG MET SINT

Een sportieve zondag met de hele familie? Dan zit je goed bij de zwembaddag op 24 november. De hele voormiddag zijn er activiteiten gaande van rustig baantjeszwemmen in de vroege ochtend tot uitbundig spelplezier. Je kan ook genieten van een verse koffiekoek, een koffie of fruitsap. En als toemaatje komt Sinterklaas langs. Ook benieuwd of hij in zwembroek komt? Kinderen die een inkleurtekening meenemen krijgen nog een extra verrassing!

LADIES @ THE POOL

Het zwembad organiseert af en toe ook thema-avonden op zaterdag. Ladies @ the Pool is een avond waterpret onder vrouwen. Met je vriendinnen, zussen, tantes of buurvrouwen plonsen in het zwembad of lekker relaxen in het bubbelbad? Waarom niet!

SPORTINGENK ZWEMBAD IN HET NAJAAR

  • Aquafit: elke dinsdag van 20 tot 21u (16+).¬†Inschrijven hoeft niet.
  • Genk plonst: Kidsfun elke vrijdag vanaf 17 tot 20u in november en december.
  • Genkse Zwembad-dag: zondag 24 november, 8 tot 13.30u. Ontbijt van 9 tot 11u en bezoek van de Sint om 11u. Inschrijven hoeft niet!
  • Ladies @ the Pool: zaterdag¬†16 december, 19 tot 21u (vrouwen 16+). Inschrijven hoeft niet!

Meer info en prijzen via www.sportingenk.be