Bouwgrond

De stad verkoopt opnieuw bouwgronden voor particuliere woningbouw!

Deze keer geen puntensysteem of openbare verkoop, maar rechtsreeks van de stad naar de burger. Een makelaar speelt hierbij tussenpersoon om één en ander administratief te regelen en de concrete verkoop te organiseren.

Op dit moment stellen we 5 ruime percelen te koop in de hieronder genoemde straten met genoemde oppervlakte en minimale verkoopprijs:

Lupienenstraat 6a47ca min. € 103.520,00
Zonhoverweg 9a16ca min. € 113.173,00
Stokeikstraat 10a32ca min. € 117.600,00
Terboekt 8a44ca min. € 117.013,00
Pepermuntstraat 6a67ca min. € 106.720,00

Vanaf 1 oktober 2018 start de biedingstermijn die 3 maanden loopt. Het perceel wordt toegewezen aan de hoogstbiedende na 31 december 2018.

Er is geen voorrangs- of puntensysteem van toepassing. De stad hanteert wel de gebruikelijke randvoorwaarden:

  • je bent nog geen eigenaar van een eigen woning of bouwgrond (of je bent bereid deze te verkopen binnen de 7 jaren);
  • je hebt je woning gebouwd én bewoond op het perceel binnen de 7 jaren na aankoop;
  • je mag de grond (al dan niet met woning) niet doorverkopen binnen de eerste 10 jaren na aankoop.

Voor wie?

Elke particulier, inwoner van Genk of (nog) niet, die op zoek is naar een stuk bouwgrond voor het oprichten van de enige eigen gezinswoning

Bedrag

De verkoopprijzen van deze bouwgronden worden geval per geval afzonderlijk vastgesteld op basis van een officieel schattingsverslag. De stad kan onmogelijk verkopen onder de waarde die vermeld staat op dit schattingsverslag.

Meer info

Voor alle bijkomende informatie over deze gronden en de verkoopprocedure, en voor het uitbrengen van een bod, kan je terecht bij:

IMMO LANTMEETERS nv - Kempische Steenweg 89/2 - 3500 Hasselt - tel. 011 29 12 12.
Neem alvast eens een kijkje op hun website of Facebookpagina

Blijf op de hoogte

Heb je geen interesse in deze bouwgronden, maar wil je wel op de hoogte blijven van andere verkopen door de stad, dan kan je je best registreren via onderstaande knop. We houden je dan per mail op de hoogte van ons aanbod.

registreer

Voor een overzicht van particuliere bouwgronden die te koop staan, verwijzen we je graag door naar de gebruikelijke immo-sites. Neem zeker ook een kijkje op http://www.woneningaoz.be/.