Bouwgrond

De stad verkoopt bouwgronden voor particuliere woningbouw!

Er is geen puntensysteem van toepassing en er wordt geen openbare verkoop georganiseerd, maar de verkoop gebeurt rechtstreeks van de stad naar de burger. Een makelaar speelt hierbij tussenpersoon om één en ander administratief te regelen en de concrete verkoop te organiseren.

We stellen 2 ruime percelen te koop in de hieronder genoemde straten met vermelde oppervlakte en minimale verkoopprijs:

Lupienenstraat 6a47ca min. € 93.000,00 (verlaagde prijs!)
Terboekt 8a44ca min. € 117.013,00

De biedingsperiode vangt aan op 7 juli a.s. en duurt 2 maanden.

 

Voor wie?

Elke particulier, inwoner van Genk of (nog) niet, die op zoek is naar een stuk bouwgrond in open, of in sommige gevallen halfopen verband, voor het oprichten van een gezinswoning

Bedrag

De verkoopprijzen van deze bouwgronden worden geval per geval afzonderlijk vastgesteld op basis van een officieel schattingsverslag. Biedingen onder deze bedragen kunnen niet weerhouden worden.

Meer info

Voor alle bijkomende informatie over deze gronden en de verkoopprocedure, en voor het uitbrengen van een bod, kan je terecht bij:

IMMO LANTMEETERS nv - Kempische Steenweg 89/2 - 3500 Hasselt - tel. 011 29 12 12.
Neem alvast eens een kijkje op hun website of Facebookpagina

Blijf op de hoogte

Heb je geen interesse in deze bouwgronden, maar wil je wel op de hoogte blijven van andere verkopen door de stad, dan kan je je best registreren via onderstaande knop. We houden je dan per mail op de hoogte van ons aanbod.

registreer

Voor een overzicht van particuliere bouwgronden die te koop staan, verwijzen we je graag door naar de gebruikelijke immo-sites. 

Neem zeker ook een kijkje op http://www.woneningaoz.be/.