Bouwgrond Panoramastraat

Aan de Panoramastraat, rustig gelegen in een bosrijke omgeving, bevindt zich bovenvermeld perceel. De ligging is residentieel in de directe nabijheid van Genk Centrum en de autostrade E314. Het ziekenhuis ZOL ligt op 5 minuten rijden. De oppervlakte van het perceel bedraagt 7are 33ca.

Voor een creatieve kandidaat-koper biedt het perceel diverse mogelijkheden. Zo is het perceel tegen een natuurlijke helling gelegen waar architecturaal iets interessants van te maken valt. De naast- en achterliggende gronden zijn eveneens van de stad. Indien de koper van de bouwgrond dit wenst, kan besproken worden om een deel van deze gronden bijkomend aan te kopen.
In de infofiche kan je een beknopte samenvatting terugvinden van alle relevante informatie.

Procedure

Dit perceel wordt door de stad aangeboden zonder tussenkomst van een makelaar, volgens het principe van bieding via gesloten omslag met recht van hoger bod. Stad Genk stelt een minimumprijs voorop voor deze bouwgronden.

Dit te koop aangeboden onroerend goed wordt gepubliceerd op de immowebsite ZIMMO en op de website van de stad zelf. En ook aan de te verkopen bouwpercelen zelf wordt een publicatiebord geplaatst.

  • Deadline biedingen 30/09/2020 10h59’59’’
  • Minimale biedingsprijs: € 81.675,00