Buitenquiz

Klik hier voor het quizformulier

 

In en rond Bokrijk en de Maten loopt een boeiende buitenquiz. Nog tot 21 mei 2021 kan je daar wandelend of fietsend aan deelnemen. De buitenquiz is een initiatief van Okra Bokrijk en de Adviesraad 55+.

Aan de hand van 21 vragen over het landschap en de geschiedenis van Bokrijk en de Maten nodigt deze quiz je uit de winter definitief achter je te laten en weer buiten te komen. Geniet onderweg van heel wat Genkse natuurpracht en cultuur: van windmolens en koeltorens over bijzondere grazers in de Maten tot het kasteel in Bokrijk en statige beelden.

Plannetje

De buitenquiz volgt een mooi traject dat gebundeld werd in een boekje. Op de vragen van de quiz vind je onderweg het antwoord. Zo ga je nog bewuster om met de schoonheid en verrassende plekjes die je onderweg tegenkomt.
Je kan deelnemen op eigen tempo en de tocht in één of meerdere dagen afleggen. Het ingevulde quizformulier kan je bezorgen aan sociaal.welzijn@genk.be. Uit de juiste inzendingen worden 21 winnaars getrokken die elk een mooie prijs winnen.

 

Haal het quizformulier in huis

Klik hier voor het quizformulier

Je kan het quizformulier gratis afhalen in het balieplein van het stadhuis.

Telefonisch bestellen kan bij
Dienst Sociaal Welzijn
089 65 43 72
sociaal.welzijn@genk.be