Buitenquizzen: 1/5 tot 18/9

Na het grote succes van de eerste buitenquiz vorig jaar komt er nu een vervolg met drie verschillende quizzen. Daaraan kan je wandelend of fietsend deelnemen, geheel op je eigen tempo.
 
De seniorenverenigingen Neos Genk, S-Plus De Eendracht Genk en OKRA Bokrijk ontwikkelden elk een eigen buitenquiz met vragen die je langs bekende en minder bekende plekjes in Genk leiden en je onderweg uitnodigen een vragenlijst in te vullen over tal van bezienswaardigheden of opvallende elementen in het landschap. Neos Genk neemt je mee op tocht door Winterslag en langs delen van de Stiemerbeek. De quiz van S-Plus De Eendracht Genk leert je de zuidcité van Zwartberg en Heideblook beter kennen. En voor een bijzonder bezoek aan de wijk Bokrijk en De Maten zit je goed met de quiz van OKRA Bokrijk.

 

Doe mee en win

Je kan aan elk van de drie quizzen gratis deelnemen. Een vragenlijst en een plannetje met de uitgestippelde route kan je aanvragen bij de Dienst Sociaal Welzijn. De eerste twintig deelnemers die hun quiz zo correct mogelijk invullen, krijgen bovendien een leuke prijs. Deelnemen kan van 1 mei tot en met 18 september.
 
Dienst Sociaal Welzijn
089 65 43 75
sociaal.welzijn@genk.be