Buitenquiz Okra Bokrijk

Josee Voorter probeerde begin juli de buitenquiz van Okra Bokrijk in de Maten en noemt het een aanrader.

 

Wat vond je zo leuk aan de buitenquiz?

Josee: Wij namen deel in groep. Dat maakt het pas echt leuk. De quiz voert je langs tal van mooie plaatsen en verrast je onderweg met boeiende vragen, waarop ik zeker niet altijd het antwoord wist. Dan is het fijn om er met andere mensen aan deel te nemen. Er is altijd wel iemand die de vraag kan oplossen.

 

Waarom noem je de buitenquiz verrassend?

Josee: De quiz leidt je door een prachtige omgeving. Mijn man zaliger en ik waren fervente wandelaars, ook in de Maten. Maar op bepaalde plaatsen was ik nog nooit geweest. Daar wemelde het van de mooie vogels en andere dieren. Voor natuurschoon hoef je echt niet ver te reizen.

 

 

 

 

De buitenquiz van Okra Bokrijk door de Maten vertrekt aan het voetbalveld van Bokrijk Sport. In het eerste stuk werden ook enkele gedichten opgehangen, die voor Josee echte rustpunten waren: “Het mochten er gerust nog meer zijn, verspreid over het hele parcours van de wandeling.”

 

Wil je deelnemen aan deze of een andere buitenquiz?

Bij de Dienst Sociaal Welzijn krijg je een boekje met de uitgestippelde route en de vragen. Door je vragenlijst ingevuld terug te bezorgen ding je mee naar leuke prijzen!

Klik hier voor het overzicht van de drie buitenquizzen

 

Meer info

Dienst Sociaal Welzijn
089 65 43 75
sociaal.welzijn@genk.be