Campus O³ helpt je verder met opvoedingskwesties

Gepubliceerd op vrijdag 30 december 2022 15.06 u.
Tot vorig jaar verscheen de kalender met het groepsaanbod van Campus O³ tweemaal per jaar in 3600: in januari en september. Nu vind je de kalender makkelijk online of krijg je hem op aanvraag. Wil je inschrijven voor een workshop, lezing of andere activiteit? Wacht niet te lang. Schrijf je nu in!

In Campus O³ kan je terecht met al je vragen over opvoeden en opgroeien, van kinderwens tot volwassenheid. Met individueel advies op maat van je gezin, maar ook via workshops, infosessies en cursussen helpen ze je hier met de meest uiteenlopende opvoedingssituaties: van je peuter die je wil klaarstomen voor de kleuterklas, tot leren praten zonder ruzie
met je puberende tieners en meer.

Grootste en meest complete aanbod in Limburg

Een veelgesmaakt onderdeel in het Campus O³-aanbod zijn de luchtige workshops en verteltheaters. Want die kunnen (groot) ouders samen met de (klein)kinderen beleven. Meesterverteller Bart Van Puyenbroeck is al jaren een vaste gast. Hij is auteur van vier unieke kinderboeken over willen, mogen, durven en kunnen. In mei komt hij met zijn nieuwe boek en voorstelling ‘Kam de Kanvis’ naar Campus O³.

Wil je hiervoor inschrijven of weten wat er nog meer te doen is?

Lees meer