Campus O3 zet de deuren wagenwijd open

Gepubliceerd op donderdag 7 oktober 2021 10.27 u.
Na een jaar van coronabeperkingen organiseert Campus O3 op zondag 10 oktober een opendeurdag in haar drie vestigingen. Dat is goed nieuws voor alle Genkse kinderen. Ook de ouders worden niet vergeten. Klaar voor een dag vol animatie, activiteiten en informatie?

Nog nooit van Campus O3 gehoord? In deze Genkse versie van het Huis van het Kind ben je welkom als (aanstaande) ouder. Het is een centrale ontmoetings-plek met ruimte voor informatie en ondersteuning. Dit vanaf je kinderwens tot en met het jaar dat je kind 24 jaar wordt. Je vindt hier alles wat met gezond opvoeden en opgroeien te maken heeft. En dat allemaal onder een dak!

CORONA ALS SPELBREKER

Ook Campus O3 heeft de afgelopen maanden minder kunnen inzetten op Genkse ouders en hun kroost bijstaan. Maar ze hebben niet stilgezeten op de drie campussen Centrum, Genk-Noord en Genk-Zuid.

Communicatiemedewerker Tom Delbroek vertelt: “Onze focus ligt nog steeds op een warm onthaal voor zo veel mogelijk gezinnen. In alle variëteit en diversiteit. En hoe kan dit beter dan door een spetterende opendeurdag te organiseren?”

WIJ DENKEN GRAAG MEE!

“Op 10 oktober zetten we daarom onze deuren wagenwijd open voor Genkse ouders en hun kroost. Je zal kunnen genieten van een hapje en drankje bovenop leuke kinderanimatie. Een springkasteel, kindergrime, voorleesmomenten .... Noem maar op. We willen vooral laten weten dat we nog steeds graag meedenken over jouw opvoedingsvraagstukken. Ook starten we ons groepsaanbod met volle goesting weer op.”Je kan hiervoor terecht bij alle drie de vestigingen in Genk. Dat is een bewuste keuze. Op die manier is er ruimte voor een gesprek met de medewerkers ter plaatse. Zo kunnen Genkse ouders (en hun kinderen) het aanbod leren kennen vlakbij hun eigen thuis.

WELKOM TERUG, GROEPSWERKINGEN!

“We hervatten begin september al onze normale dienstverlening. Individueel kon je zelfs in coronatijden bij ons terecht. Nu starten ook de groepswerkingen terug op. Natuurlijk houden we bij de bezettingsgraad rekening met jullie en onze veiligheid. Op voorhand inschrijven is dus aangewezen.”

GEEN INSCHRIJVING NODIG

“We verwelkomen je graag in een van onze drie Genkse vestigingen voor een dag vol informatie, ondersteuning en activiteiten voor jong en oud. Zien we je daar?”


Meer info

Zondag 10 oktober 2021, doorlopend van 13.30 tot 16 uur

  • Campus O3 Genk-Centrum, Jaarbeurslaan 19
  • Campus O3 Genk-Zuid, Bijlkestraat 18
  • Campus O3 Genk-Noord, Minderbroedersstraat 6

www.campuso3.be