De Zingende Tafel: vanaf 30/9

Vorig jaar werden voor de eerste keer ‘zingende tafels’ georganiseerd en dat was meteen een schot in de roos. Op vraag van de deelnemers herhalen we deze succesformule en ook jij bent welkom om mee te komen zingen.
 
Volgens initiatiefnemer Jeroen Vanesser is de tafel een metafoor voor een ontmoetingsplek. In dit geval gaat het om een gezellig samenzijn waar mensen ongedwongen samen zingen en verenigd zijn. Je hoeft echt niet goed te kunnen zingen om mee te doen. Het samen zijn, elkaar ontmoeten en de gezelligheid zijn even belangrijk.
 
Dit jaar worden twee zingende tafels georganiseerd, die allebei gelijkaardige liedjes zullen aanleren. Tijdens het optreden van 13 december 2024 in de schouwburg van het stadhuis geven alle zingende tafels samen het beste van zichzelf.
 
Zingende tafel 1 komt samen op maandag 30 september, 14 oktober, 4 november en 18 november, telkens van 14 tot 16 uur in zaal Kempengalm, Nieuwe Kempen.
 
Zingende tafel 2 komt samen op vrijdag 4 oktober, 18 oktober, 8 november en 22 november telkens van 10 tot 12 uur in zaal 4 van het stadhuis.
 
Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven verplicht:
089 65 43 66
sociaal.welzijn@genk.be
 
Vermeld duidelijk voor welke tafel je wil inschrijven.