Deskundige / coach TECHville (graad Bv)

Deskundige / Coach TECHville (graad Bv)

IN VOLTIJDS CONTRACTUEEL VERBAND

Stad Genk wil op de T2-campus jongeren hun techtalenten laten ontdekken en bouwde daarvoor een technologiestad uit ‘TECHville’. In TECHville beleven jongeren (10-18 jaar) in klasverband een technologieavontuur. Wie zoeken een dynamische coach voor TECHville. De coach ontvangt de groepen, en begeleidt, inspireert en daagt hen uit om het maximale uit hun techavontuur te halen. Daarnaast is de coach ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe workshops en concepten, en voor de praktische organisatie en het beheer van de ruimte. 

Heb jij een passie voor technologie, werk je graag met jongeren en heb je pedagogische skills? Stel je dan zeker kandidaat voor deze boeiende job.

MEER WETEN OVER DEZE VACATURE? Neem vrijblijvend deel aan ons JOBINFOMOMENT op 9.12.2019 om 18 u in het technologiebendelokaal, Thor Park 8040 in Genk. Graag je deelname bevestigen via werving@genk.be.

Je profiel? Je hebt:

- een functiegericht bachelordiploma,

- of een (algemeen) bachelordiploma + 4 jaar relevante ervaring.

Wat mag je verwachten? Wij bieden maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage, extralegaal pensioen, interessante vakantieregeling en flexibele arbeidstijden, en een brutomaandloon voor een voltijdse tewerkstelling: tussen 2.460,78 en 4.146,34 EUR (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit);

Voor deze functie wordt relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 15 jaar.

Voor deze functie leggen we ook een wervingsreserve, in contractueel verband, aan.

Meer informatie over deze vacature vind je op onze website www.genk.be/werving.

Interesse?

Solliciteer (met cv en kopie van vereiste diploma) ten laatste op dinsdag 31.12.2019:

- bij voorkeur via e-mail naar werving@genk.be;

- of geef je kandidatuur vóór deze datum af bij de Dienst Personeel (stadhuis, Stadsplein 1 te Genk);