Deskundige grafische vormgeving

Het stadsbestuur Genk gaat over tot de tijdelijke aanwerving van een 

VOLTIJDS CONTRACTUEEL DESKUNDIGE GRAFISCHE VORMGEVING (graad Bv)

Je krijgt bij de grafische cel van stad Genk de kans om (een eerste) werkervaring op te doen op verschillende vlakken (marketingcampagnes, stedelijke publicaties, formats voor online platformen, advertenties, sensibiliseringsacties, …) en op deze manier je portfolio te versterken. We zoeken een voltijdse vormgever / vormgeefster die creativiteit, frisse ideeën en een oog voor vormgeving voor online en offline toepassingen kan combineren met inzet op efficiëntie en nauwkeurigheid.

 

Je profiel? Wij vragen voor deze functie (minimaal) een functiegericht bachelordiploma.

 

WAT mag je verwachten?

Een voltijds contract van 6 maanden (niet verlengbaar) met een brutomaandloon van 2.460,78 euro. Het brutomaandloon wordt aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage en tweede pensioenpijler. Je wordt geselecteerd voor de sollicitatieprocedure op basis van je diploma en een thuisproef.

 

Interesse?

Solliciteer (met cv én kopie van vereiste diploma) ten laatste op 30 september 2019 bij voorkeur via e-mail naar stadsmarketing@genk.be of Dienst Marcom, Stadsplein 1 te 3600 Genk.

 

 

Na selectie ontvang je een briefing voor de thuisproef, die je moet inleveren tegen 18 oktober 2019. Daarna worden gesprekken voorzien in de week van 25 oktober 2019. Indiensttreding is begin december 2019 gepland.