Deskundige Huisvestingsambtenaar IGS Lokaal Woonbeleid GAOZ

Stad en OCMW Genk vormen samen het moderne, dynamische en ambitieuze bestuur van een fascinerende, kleurrijke stad die constant evolueert, nieuwe plannen realiseert en altijd naar de toekomst kijkt. Werken bij ons betekent werken in een grote organisatie met meer dan 1000 collega’s, actief in een brede waaier aan functies. Stap je in ons verhaal, dan ga je voor een boeiende loopbaan met veel mogelijkheden en interessante arbeidsvoorwaarden.

VOOR DE AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE ORGANISEREN WE EEN WERVINGSPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN

HUISVESTINGSAMBTENAAR IGS Lokaal Woonbeleid GAOZ (graad Bv) in contractueel verband

De Uitdaging

Als huisvestingsambtenaar werk je aan de kwaliteit van het woningpatrimonium en de woonomgeving van Genk, As, Oudsbergen en Zutendaal. Samen met je collega’s werk je de inhoudelijke lijnen uit voor een doortastend kwaliteitsbeleid en zorgt voor de praktische uitvoering ervan op het terrein. Je informeert, adviseert en begeleidt inwoners en verhuurders met woonvragen. Je bent een netwerker, denkt oplossingsgericht en hebt oog voor zowel bouwkundige als sociale aspecten. Je bent een teamspeler met een stevige dosis assertiviteit.

De Perfecte match

Je bezit een functiegericht bachelor diploma

of je hebt een algemeen bachelordiploma en je hebt 2 jaar relevante ervaring

Ons aanbod

  • Wij bieden een voltijdse contractuele aanstelling met een contract van onbepaalde duur met een bruto maandloon (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit) tussen 2509.94 en 4229.18 EUR aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage, extralegaal pensioen, interessante vakantieregeling en flexibele arbeidstijden.
  • Voor deze functie leggen we een wervingsreserve aan in contractueel verband.
  • Voor deze functie wordt relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 15 jaar.

Nog vragen?

  • Voor inhoudelijke vragen, kan je terecht bij Tim Vanbrabant via tim.vanbrabant@genk.be 
  • Voor andere vragen kan je ook terecht bij Katrijn Vangronsveld, Jobmatcher, via werving@genk.be
  • Kom naar ons Job-infomoment op maandag 16/05/2022 om 19u – vergaderzaal sociale zaken: graag inschrijven via mail naar katrijn.vangronsveld@genk.be
  • Klik onderaan op de bijlage voor de functiebeschrijving.

Interesse?

Solliciteer (met cv en motivatiebrief) ten laatste op 19 mei 2022

Solliciteer online

Er is een preselectie in de vorm van een kennismakingsgesprek op 30 mei 2022. De schriftelijke proeven vinden plaats op 06 juni 2022 en de sollicitatiegesprekken worden gepland op 10 of 13 juni 2022 vanaf 9u en zullen plaats vinden in het stadhuis – stadsplein 1, 3600 Genk.

Stad Genk als werkgever selecteert op basis van je competenties, niet op basis van leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof of handicap.