Deskundige lokaal woonbeleid (graad Bv)

DESKUNDIGE LOKAAL WOONBELEID (graad Bv)

IN PROJECTMATIG DEELTIJDS (min. 80%) / VOLTIJDS CONTRACTUEEL VERBAND

(+ aanleg wervingsreserve in contractueel verband)

 

Als deskundige lokaal woonbeleid werk je binnen een dynamisch team van 6 mensen voor de gemeenten Genk, As, Oudsbergen en Zutendaal. Je takenpakket bestaat uit de opmaak van beleidskaders en de uitwerking van concrete beleidsinstrumenten. Samen met het diensthoofd zorg je voor de coördinatie en opvolging. Daarnaast ondersteun je de cel woningkwaliteitsbeleid. Je werkt ook op projectmatige basis mee aan intergemeentelijke acties rond wonen en energie. Je bent hands on, communicatief en een echte teamspeler. Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B.

 

We geven graag meer uitleg over deze functie tijdens ons jobinfomoment in het stadhuis van Genk (zaal 1) op 19 september 2019, om 19 u 30. Graag je deelname tijdig via e-mail (werving@genk.be) bevestigen.

 

Je profiel?

Je hebt een functiegericht bachelordiploma,

OF een algemeen bachelordiploma én 4 jaar relevante ervaring.

 

Voor deze functie wordt relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 15 jaar.

 

Wat mag je verwachten? Wij bieden maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage, extralegaal pensioen, interessante vakantieregeling en flexibele arbeidstijden, en een brutomaandloon voor een voltijdse tewerkstelling tussen 2.460,78 en 4.146,34 EUR (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit).

 

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 22.09.2019 (met cv en en een kopie van het vereiste diploma):

- bij voorkeur via e-mail naar werving@genk.be;

- of geef je kandidatuur vóór deze datum af bij de Dienst Personeel (stadhuis, Stadsplein 1 te Genk).