Stiemerdeal met Essers: win-win voor elke partij

Gepubliceerd op dinsdag 7 december 2021 14.52 u.
Op 21 oktober hield de IT-afdeling van Essers een teambuilding in de Stiemervallei. Ze waren er ongeveer met honderd personen. De teambuilding werd georganiseerd in samenwerking met stad Genk en Natuurpunt Genk.

De IT-afdeling van Essers werkte rond de vijver en het weiland. Rond de vijver hebben ze jonge boompjes en maaisel verwijderd, afgemaaide takken opgeruimd en gemaaid met de bosmaaier. In het weiland hebben ze hout en takken opgeruimd. Ook hebben ze prikkeldraad en zwerfvuil opgeruimd. Zo werkten alle 100 personen samen voor een mooier landschap voor ons allen. Op de dag van de teambuilding was er een hevige regenbui, maar dat hield het team niet tegen om hun groene teambuilding tot een geslaagd einde te brengen!

Alleen maar voordelen

De teambuilding van de IT-afdeling is een Stiemerdeal met een win voor elke partner. Het team kon de activiteit koppelen aan de duurzame ontwikkelingsdoelen waar ze werk van willen maken, voor Natuurpunt werd er op één dag heel wat werk verricht in de Stiemervallei. Aan de andere kant wint stad Genk er een nieuwe Stiemerdeal bij, waarbij ‘mensen met de natuur verbonden worden’ en ‘ondernemerschap verbonden wordt met natuur’, de doelstellingen van het project rond de Stiemervallei.

Een geslaagde namiddag

De vrijwilligers van Natuurpunt vonden het een geslaagde namiddag en vonden het voor herhaling vatbaar. De deelnemers van Essers vonden het fijn om in de Genkse natuur te kunnen werken.

Ook zin in een groene teambuilding met je bedrijf in de Stiemervallei? Mail naar stiemervallei@genk.be. Samen kunnen we de perfecte teambuilding vinden voor jouw team.