Expert Mobiliteit (graad Av)

EXPERT MOBILITEIT (graad Av)

IN VOLTIJDS CONTRACTUEEL VERBAND

(+ aanleg wervingsreserve in contractueel/statutair verband)

 

Stad Genk is een stad die voortdurend in beweging is, waar mensen wonen, naar school gaan, werken en genieten van het uitgebreide vrije tijdsaanbod. Genk is ook een typische ‘autostad’, waarbij dit vervoersmiddel zijn plaats duidelijk opeist. De transitie naar duurzamere mobiliteitsvormen verloopt eerder traag en vraagt een duidelijke inspanning van het stadsbestuur. In het nieuwe bestuursakkoord worden heldere ambities uitgesproken om te komen tot een hoger fietsgebruik.

 

Wil jij graag, samen met een team gedreven mobiliteitsmensen, werk maken van een duurzaam mobiliteitsbeleid in Genk? Stel je dan zeker kandidaat voor de functie van expert mobiliteit. Wij zoeken een kandidaat met een brede interessesfeer en ruime inzichten in mobiliteitsbeleid. Je takenpakket zal wisselend en gevarieerd zijn, bestaat zowel uit visievorming als de concrete uitwerking van projecten, kan gaan van fietsbeleid over parkeerbeleid en deelmobiliteit naar technologische innovatieprojecten. Specialismes in bepaalde onderdelen behoren tot de mogelijkheden.

 

Voor meer inlichtingen: contacteer Hilde Bellen (diensthoofd Mobiliteit) – 089/65 46 30 of hilde.bellen@genk.be

 

Je profiel?

Je hebt een functiegericht masterdiploma,

OF een algemeen masterdiploma én 4 jaar relevante ervaring.

 

Wat mag je verwachten? Wij bieden maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage, extralegaal pensioen, interessante vakantieregeling en flexibele arbeidstijden, en een brutomaandloon voor een voltijdse tewerkstelling tussen 3.107,98 en 5.149,15 EUR (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit).

 

Voor deze functie wordt relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 15 jaar.

 

Interesse?

Solliciteer ten laatste op 22.09.2019 (met cv en een kopie van het vereiste diploma):

- bij voorkeur via e-mail naar werving@genk.be;

- of geef je kandidatuur vóór deze datum af bij de Dienst Personeel (stadhuis, Stadsplein 1 te Genk).