Begin je oudejaarsfeestje al op de bus!

Gepubliceerd op vrijdag 9 november 2018 15.03 u.
Zet je oudejaarsnacht zorgeloos in en laat De Lijn je veilig van en naar jouw feestje brengen!

Dankzij de financiële tussenkomst van de provincie en onze stad kun je oudejaarsnacht zorgeloos inzetten samen met jouw vrienden en familie. De Lijn brengt je veilig naar jouw feestje en weer naar huis.

In onze stad legt De Lijn deze feestbussen in:

  • Feestbus 404 (Eisden – Maasmechelen – Genk – Hasselt)
  • Feestbus 408 (Genk – Opglabbeek – Gruitrode – Bree – Bocholt – Neerpelt)
  • Feestbus 416 (Hasselt – Genk – Zutendaal – Lanaken)
  • Feestbus 419 (Genk – Bree)

Als inwoner van Genk reis je zelfs gratis. Een gratis feestbiljet aanvragen doe je op www.delijn.be/oudjaar. Dit is een sms-ticket. Je moet dus niet naar het stadhuis om een papieren biljet af te halen. Per sms-ticket rekent de provider 0,15 euro aan.

Meer info over het gratis feestbiljet, de feestbussen en hun dienstregeling vind je begin december op www.delijn.be/oudjaar.

Met dat gratis biljet mag je van oudejaarsavond 18 uur tot en met 2 januari onbeperkt gebruikmaken van de bussen van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen.

Heb je geen gratis biljet? Dan betaal je 4 euro voor een feestbiljet. Vanaf 17 december is dit te koop in de Lijnwinkels en op 31 december vanaf 18.00 uur ook bij de chauffeurs. Abonnementen, Lijnkaarten en andere vervoerbewijzen zijn ook geldig op de feestbussen.

www.delijn.be/oudjaar