Geboortebos Melberg

Dit jaar wordt het eerste geboortebos van Genk aangeplant op de Melberg. Daarvoor worden alle kersverse ouders uitgenodigd, schrijf je dus zeker in via onderstaand formulier.

Praktisch

De boomplantactie vindt dit jaar plaats op de Melberg, waarbij we afspreken op de terreinen van GIGOS: Melbergstraat 3. Het evenement zal feestelijk beginnen om 14u en duren tot 17u. We voorzien naast het planten van boompjes nog wat andere gezellige activiteiten. Wanneer je ingeschreven bent, zal er een tas soep voor je klaarstaan na het planten. Het hele gezin is welkom!

Dit jaar willen we de boompjes die aangeplant worden opdragen aan de kindjes die in 2021 geboren werden, zo wordt het Melbergbos het eerste geboortebos van Genk. Hiertoe worden de ouders van deze kindjes dan ook persoonlijk uitgenodigd, maar uiteraard is iedereen welkom om dit te vieren!

Geboorteboom

Naar goede gewoonte krijgt elk gezin die een kind kreeg een geboorteboom om zelf in de tuin aan te planten. Dit jaar werd er gekozen voor de wilde kardinaalsmuts, een kleine boom die 3 tot maximaal 6 meter hoog wordt.
Tijdens de boomplantactie zelf kan je de boom meenemen naar huis, of je kan de boom nadien afhalen op het Heempark, Hoogzij 7, tot en met woensdag 30 november en dit steeds tussen 9u en 12u en 14u en 17u.

Ook voor een geboorteboom schrijf je je in via onderstaande knop.

Inschrijving

Klik hier om je in te schrijven!

Overzicht activiteiten

  • Boom planten
  • CreaClub: knutselactiviteiten
  • Bosspelletjes
  • Boomklauteren
  • Warme en koude dranken
  • ...

Meer info

https://www.heempark.be/boomplantactie