Evaluatie Genk-Midden

Verkeersplan Genk-Midden

Als stad werken we hard aan de veiligheid van ons verkeer. Ons doel is dat iedere wandelaar en fietser zich comfortabel en veilig kan verplaatsen, dat we onze buren kunnen ontmoeten en dat kinderen zorgeloos kunnen spelen.

Dit doen we samen met jullie. In de eerste fase maakten we een verkeersplan op met enkele voorstellen voor jouw buurt. We betrokken jullie hierbij tijdens onze participatiemomenten en kwamen uiteindelijk tot een definitief verkeersplan. Het is ondertussen enkele maanden geleden dat deze in Genk-Midden werd doorgevoerd.

Enquête

In de laatste fase willen we graag te weten komen wat jullie ervaringen zijn. Het invullen van deze vragenlijst neemt maar een aantal minuten van je tijd in beslag. Al je antwoorden in deze bevraging zijn persoonlijk en vertrouwelijk. De evaluatie van de maatregelen vindt plaats in het voorjaar van 2023.

Ga naar de enquête

Tussentijdse terugkoppeling

Op maandag 19 december is er een tussentijdse terugkoppeling waarbij bewoners van Genk-Midden hun eerste ervaringen kunnen bespreken met het stadsbestuur.
Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan in via onderstaande knop.

Schrijf je in

Let op, je kan je tot en met 14 december 2022 inschrijven voor de tussentijdse terugkoppeling.