Genk on stage: dit is het plan B voor 26, 27 en 28 juni!

Gepubliceerd op donderdag 11 juni 2020 18.03 u.
Genk On Stage laat je niet helemaal los deze zomer. De festivaldagen worden ingevuld met een alternatief programma.

26/6: BELBOP WANDELING EN FIETSTOCHT DOOR GENK

Herinner je je nog het boek en de voorstelling Belpop Bonanza over de Genkse muziekgeschiedenis? Onze stadsdiensten maken er een belevingsroute van mét infoborden en hotspots. Het parcours brengt je te voet of met de fiets langs alle locaties die onze rijke muziekgeschiedenis markeren. Er zijn twee lussen C-mine/centrum en Waterschei die je apart kan afleggen maar ook kan combineren.

Niemand minder dan Belpop-bezieler Jan Delvaux en zijn compagnon Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing) komen het startshot geven in Genk. Geen publiek event maar wel een moment om via livestream mee te beleven.

28/6: CONCERT LIVESTREAM

Genk On Stage pakt op zondag uit met een livestream concert. Ergens in Genk komt er een artiest/band live spelen, maar dan zonder publiek. De locatie is dus niet bekend. Wie er op het podium zal staan, is ook nog een verrassing.

Is het een artiest die we dit jaar helaas niet kunnen verwelkomen of is het een band die we volgend jaar zullen programmeren? Om dat te weten moet je de livestream volgen. Dansen en zingen is uiteraard toegelaten!

26,27,28/6: LUISTER NAAR DE GROTE GOS-PLAYLIST!

Samen met alle fans van GOS stelt de organisatie een grote playlist samen. Die lijst weerklinkt op 26, 27 en 28 juni door het stadscentrum. We focussen op de headliners en de Belgische en Genkse acts van de afgelopen 18 jaar. De playlist zal ook beschikbaar zijn op de website en sociale media van Genk On Stage.

WIL JE NOG EEN TRACK DOORGEVEN?
Laat ons weten welke artiest met welk nummer zeker niet mag ontbreken in de lijst.
Je kan dit doorgeven via de social media van Genk On Stage.
www.genkonstage.be