Genk On Stage trapt de eerste dag af met 20.000 festivalgangers

Gepubliceerd op zaterdag 25 juni 2022 20.24 u.
Na 2 jaar mocht Genk zijn festivalgangers terug welkom heten op het gratis stadsfestival Genk On Stage. The Starlings opende vrijdag de avond op de Main Stage. Publieksfavoriet Bart Peeters zorgde voor een vol Stadsplein. Vandaag is het de beurt aan o.a. Ruben Block, Goeie Jongens, Compact Disk Dumm

Na 2 jaar mocht Genk zijn festivalgangers terug welkom heten op het gratis stadsfestival Genk On Stage. The Starlings opende vrijdag de avond op de Main Stage. Publieksfavoriet Bart Peeters zorgde voor een vol Stadsplein. Vandaag is het de beurt aan o.a. Ruben Block, Goeie Jongens, Compact Disk Dummies en Discobar Galaxie.

Tal van topartiesten vulden de affiche van de 20ste editie van Genk On Stage. Op Main Stage werd het publiek de eerste avond getrakteerd op Vlaamse topartiesten: The Starlings, Bart Peeters & zijn Ideale Mannen en De Mens. Op het Stadsplein was het vrijdag al vroeg op de avond gezellig druk. Het evenementenplein stond garant voor een echt feest voor de jeugd en in het centrum kon de liefhebber genieten van Genks lokaal talent.

Deze namiddag maakte Hete Kolen plaats voor onze jongste bezoekers. Op Kindercité konden kinderen (en ouders) hun hartje ophalen in het grote springkasteel, minigolf spelen, zich laten grimeren, grote bellen blazen en nog veel meer.

De avond staat voor de deur en Genk is weer klaar voor verschillende topacts van o.a. Ruben Block, Goeie Jongens, Compact Disk Dummies en Discobar Galaxie.

Benieuwd naar het volledige programma? Stel je timetable zelf samen op https://www.genkonstage.be/nl/uurschema