Geschenkbonnen algemene info

Op zoek naar een geschenk waarmee je iedereen voor elke gelegenheid een plezier kan doen? Dan is de Genkse geschenkbon hét ideale geschenk.

De geschenkbon is een cadeaubon in handig bankkaartformaat. Je kan de bon gebruiken bij een groot aantal Genkse handelaars. Na activatie is de bon één jaar geldig.

Deze geschenkbon, in handig bankkaartformaat, is verkrijgbaar in bedragen van 10, 25 en 50 euro of combinaties hiervan en wordt na activatie meegegeven in een mooie verpakking. Deze verpakking kost 1 euro.

Heel wat winkels in Genk aanvaarden de geschenkbonnen. De deelnemende handelszaken voor de nieuwe digitale geschenkbon kan je hier raadplegen en kan je herkennen aan de sticker op de toegangsdeur.

Je geeft de geschenkbon aan de handelaar, waarna deze ze controleert op vervaldatum en vervolgens kan ontwaarden. De geschenkbon is één jaar geldig na activatie. Daarna kan de bon niet meer ingewisseld worden.

Handelaars ruilen de geschenkbonnen niet om voor geld.

Als je aankoop minder bedraagt dan de waarde van de geschenkbon, dan betaalt de handelaar maximaal 10% van de waarde van de geschenkbon in cash en/of via een eigen geschenkbon (bij hogere bedragen) terug.

Deze nieuwe, digitale geschenkbon vervangt de vroegere papieren geschenkbon. Een lijst van de deelnemende handelszaken van deze oude geschenkbonnen kan je afhalen in het stadhuis bij de balie Ondernemen & Werken.

Papieren geschenkbonnen kunnen uiteraard nog tot aan hun vervaldag besteed worden bij de deelnemende handelaars.

Iedereen kan de geschenkbon aankopen in één van de vier verkooppunten:

  • Balie Ondernemen & Werken in het stadhuis
  • C-mine bezoekersonthaal
  • Geschenkbonautomaat op de Fruitmarkt in het centrum – 24h/24 – 7/7 (betalen kan hier enkel met een bankkaart)