Groot wetenschappelijk behoefteonderzoek: help mee 55-plussers te bevragen

Profiel

Genk hecht er veel belang aan te weten hoe 55-plussers zich in onze stad voelen. Daarom organiseert de stad in samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel en de adviesraad 55+ een wetenschappelijk behoefteonderzoek waarbij we een beroep doen op jou als medior of senior. Zelf sta je open voor de leefwereld van andere 55-plussers en kom je veel met hen in contact.

 

Jij voor ons

Vanuit je ervaringen met de noden van andere medioren en senioren ben je begaan met het lokale medioren- en seniorenbeleid. Je hebt wat vrije tijd en bent bereid je te verplaatsen in de nabije omgeving om hun de vragenlijst te bezorgen en eventueel te helpen invullen. Zo help je de stad om hun noden beter te begrijpen.

 

Wij voor jou

Je krijgt een korte opleiding en de unieke kans om actief mee te werken aan het Genkse medioren- en seniorenbeleid. Bovendien begeleiden en ondersteunen we je tijdens de bevraging en verneem je de resultaten van de studie als eerste. Daartoe word je uitgenodigd op een boeiende presentatie. Wanneer de studie is afgerond, nodigen we je tot slot uit op een feestelijke receptie. Tijdens de bevraging ben je uiteraard verzekerd.

 

Periode

De studie loopt van september tot eind 2019.

 

Contact

Dienst Sociaal Welzijn

sociaal.welzijn@genk.be

089 65 43 60

089 65 43 83