Heb jij het kunstvirus al te pakken?

Gepubliceerd op maandag 6 juli 2020 9.59 u.
Geplande infodagen, tentoonstellingen, voordrachten, concertjes … het heeft dit schooljaar allemaal niet mogen plaatsvinden.GA voor Kunst pakt daarom uit met filmpjes om nieuwe leerlingen te werven.Check ze uit en wie weet overtuig je zo jezelf of je kinderen van een verrassende kunstcarrière.

Muziek, Woord & Dans 


Elk jaar plant de Genkse Academie voor Muziek, Woord & Dans probeerdagen waar leerlingen muziekinstrumenten en lesvakken mogen uittesten. Dit voorjaar is dat helaas niet gelukt. Dus laat de academie je alsnog via filmpjes kennismaken met een brede waaier aan opleidingen. Hoe klinkt een marimba? Wat leer je precies in de woordklassen? In welke stijlen kan je leren zingen? En kan je ook hedendaagse dans volgen in de academie? Op deze en nog veel meer vragen krijg je een antwoord.

Beeldende Kunst & Media 


De Academie voor Beeldende Kunst & Media zag in mei de Open Atelierdagen in het water vallen. Hier maak je normaal uitgebreid kennis met alle vakken voor kinderen en volwassen. Deze kennismaking kan nu via filmpjes waarin leerkrachten vertellen wat hun atelier zo boeiend maakt. Bovendien kan je ook virtueel op tournee doorheen de academie. Het laatste weekend van augustus (28,29 en 30/8) en het eerste weekend van september (5 en 6/9) presenteren ze hun werk wel in een expo in Thor Central. 

Leerlingen van Ga voor Kunst aan het werk zien? 


Afstuderende leerlingen van muziek, woord en dans werken soms jarenlang om aan het einde van de rit een mooi werk neer te zetten voor het grote publiek. Maar dat publiek hebben ze nu moeten missen. Doe hen het plezier en word deel van hun online publiek. De filmpjes kan je via de social media van de academie bekijken. Bewonder, like en deel de video’s en laat kunst deze zomer viraal gaan. Hier kan je de filmpjes bekijken: 

www.gavoorkunst.be
www.facebook.com/gavoorkunst
instagram@academie.genk
www.youtube.com/AcademieGenkMWD

Wil je inschrijven?

Alle praktische info, tarieven, verminderde tarieven en kortingen vind je op www.gavoorkunst.be