Help Genkse dak- en thuislozen de winter door bij Crème Brûlée

Profiel

Je hebt een hart voor mensen zonder dak boven hun hoofd en begrip voor de uitdagingen waar ze mee kampen, niet zelden verslaving. Je beseft hoe belangrijk warme gezelligheid voor hen is en bent bereid daar op een geduldige manier aan mee te bouwen. Met sporadische kleine spanningen tussen de bezoekers van Crème Brûlée spring je positief om.

Jij voor ons

Van 1 november tot eind februari ben je volgens afspraak geregeld aanwezig bij Crème Brûlée. Je onthaalt de bezoekers, maakt samen een praatje, biedt hun een tas soep aan en signaleert hun noden bij de professionele medewerker die ook altijd aanwezig is.

Wij voor jou

Enorm verrijkend is het deze mensen te leren kennen en hen te ondersteunen. Van de gasten krijg je bijzonder veel oprechte appreciatie. Het doet deugd te voelen dat je voor hen echt het verschil maakt.

Aan de slag!

Maak een afspraak voor een verkennend gesprek.

Crème Brûlée, Heleen Vos, 089 65 32 11, heleen.vos@genk.be

Meer info

www.genk.be/creme-brulee

Crème Brûlée

Onder de naam ‘Crème Brûlée’ organiseert Genk zijn jaarlijkse winteropvang van 1 november tot eind februari. Het is een soort thuis voor wie het moeilijk heeft in onze Genkse samenleving en huiselijke gezelligheid zoekt. Er wordt onder meer voorzien in maaltijden, douchegelegenheid en de mogelijkheid om kleren te wassen. Als vrijwilliger kan je er aan de slag op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, telkens van 12 tot 17 uur.