Help mee bij de opendeurdag van ‘Visit Thor’

Thor Park staat tijdens Erfgoeddag weer in de schijnwerpers met Visit Thor! Op zondag 21 april, van 11 tot 17 uur, stap je terug in de tijd en ontdek je het mijnverleden van Genk op een wel heel bijzondere locatie. Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar, verwelkomen we je opnieuw op Thor Park voor een dag vol boeiende ontdekkingen en verborgen juweeltjes. Wandel door de indrukwekkende passerelle die Thor Central verbindt met het majestueuze schachtgebouw, waar je negen meter boven de grond zweeft en een uitzicht hebt over het hele park. 

Maar dat is nog niet alles! Dit jaar gaan ook de deuren van de T2-campus en FacThory open voor het publiek. Laat je onderdompelen in een wereld van innovatie en technologie. Let wel, deze unieke locaties zijn alleen toegankelijk onder begeleiding van een ervaren gids, dus je kunt er zeker van zijn dat je een exclusieve kijk krijgt achter de schermen.

 

Profiel

Je bent minstens 18 jaar. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en bent enthousiast.
Je bent vriendelijk en vlot in omgang, kan in een team werken en bent flexibel inzetbaar.

 

Jij voor ons

Diverse taken zijn: toezicht houden, bezoekers wegwijs maken, onthalen en inschrijven, de fietsenparking bewaken, de EHBO-post bemannen (als je een diploma EHBO hebt)… Je krijgt een concrete taak toegewezen wanneer de vrijwilligerspool is samengesteld.

 

Wij voor jou

De Dienst Toerisme voorziet de nodige briefing. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding van 41,48 euro. Drank en een maaltijd worden voorzien.

 

Contact

Dienst Toerisme, Stadsplein 1

kelly.fripon@genk.be

089 65 44 35