Het Woonloket: ook voor al je energievragen

Gepubliceerd op vrijdag 21 februari 2020 11.39 u.
Het Woonloket helpt inwoners met gratis en onafhankelijk advies over wonen én energie. Stad Genk werkt voor haar woonbeleid samen met As, Oudsbergen en Zutendaal (GAOZ). Hierdoor kunnen Genkenaren nu terecht in de woonloketten van al deze gemeenten.

WOONLOKETTEN: VAN WIJKEN NAAR HET STADHUIS

Sinds 1 januari is de dienstverlening van Stebo in Zwartberg en Winterslag stopgezet. Jarenlang hebben veel wijkbewoners de kwaliteit van hun woning aanzienlijk kunnen verbeteren. Dat kan nog steeds, maar dan via het stadhuis van Genk of in een andere GAOZgemeente. Ook voor vragen rond huren of verhuren zit je hier goed.

VRAGEN OVER ENERGIE? ALLES OP ÉÉN PLEK

In het Woonloket kan je nu ook terecht met al je vragen rond energie. Hiervoor werkt Genk samen met het Energiehuis Limburg. Vragen over zonnepanelen, premies, energiescans
of een energielening? Hier ben je aan het juiste adres.

RENOCOACH VOOR WONINGRENOVATIE

Wil je renoveren? Ook dan helpt stad Genk je graag op weg. De RENOcoach biedt renovatiebegeleiding op maat. Dit gaat bijvoorbeeld om ondersteuning bij aanvraag en vergelijking van offertes, de opmaak van meetstaten of andere hulp. De RENOcoach stippelt met jou ook een stappenplan uit.

www.woneningaoz.be