Inschrijven voor Genk Loopt kan nog!

Gepubliceerd op dinsdag 26 april 2022 15.48 u.
De 10de editie van Genk Loopt komt eraan. Ben jij er klaar voor, of nog niet? Lees dan snel verder hoe je nog kan deelnemen als loper óf wandelaar. Afspraak in het Molenvijverpark op 7 of 8 mei.
SPORTIEVE UITDAGING VOOR IEDEREEN

Na twee speciale edities keren we eindelijk terug naar een ‘normale’ Genk Loopt. Toch is deze editie nog een beetje anders, want het sportevenement wordt over drie dagen gespreid. Elke dag staat in het teken van een andere deelnemersgroep.

Op vrijdag 6 mei kunnen enkel scholen deelnemen. Het weekend is voor het grote publiek. Op zaterdag 7 mei zijn de recreatieve joggers én wandelaars aan zet. Zij kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 5 km, 10 km en 10 mijl. Op zondag 8 mei staan wedstrijdlopers en recreatieve joggers samen aan de start. Die dag nodigen we ook de bedrijven uit voor de VKW-Limburg Bedrijvenloop. Werknemers uit Limburgse bedrijven kunnen hier strijden voor de titel van ‘Snelste Bedrijf van Limburg’.

WANDELAARS WELKOM

Genk Loopt staat garant voor een gezonde sportieve sfeer en leuke animatie. “Het doel is om zoveel mogelijk Genkenaren te laten bewegen”, klinkt het bij de Genk Loopt-organisatie. “Maar omdat niet iedereen zich geroepen of klaar voelt om te lopen, kunnen er dit jaar opnieuw wandelaars deelnemen”.

GROENE DECOR

Net als vorig jaar starten én eindigen we in het Molenvijverpark. Van daaruit nemen we je mee op sleeptouw in het groene decor van onze stad. Iedereen kan op eigen ritme genieten van een tocht langs mooie waterpartijen, de tuinen van het Heempark en de bossen van Kattevennen. Ook de passage langs het ZOL ontbreekt niet.

Inschrijven kan nog steeds! 
Voor deelname op 7 mei kan je nog inschrijven tot op de dag zelf.
Voor deelname op 8 mei kan je nog inschrijven ter plaatse op 7 mei.
Ga naar de website van Genk Loopt