Jouw gouden koekje of gebakje voor 50 jaar Adviesraad 55+

Om zijn vijftigste verjaardag te vieren doet de adviesraad 55+ een oproep om een gouden koekje of gebakje te maken. De lekkerste en origineelste inzendingen maken kans op een mooie prijs.
 
Aan de wedstrijd mag iedereen deelnemen, behalve professionele bakkers. Alle soorten koekjes en gebakjes komen in aanmerking, zolang ze maar in individuele porties geserveerd kunnen worden. Wel is het belangrijk dat er een link is naar het gouden jubileumjaar. Hoe je die link naar goud precies invult met je creatie mag je helemaal zelf bepalen.
 
Doe mee
Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 1 juli 2022 door het recept van je koekje of gebakje in te sturen, samen met een foto. Later krijg je een uitnodiging van de jury om je lekkernij te komen bakken en presenteren. Bij de beoordeling van je meesterwerkje houdt de jury rekening met de smaak, het ontwerp, de presentatie en de originaliteit.
 
Mooie prijzen
De drie beste inzendingen worden beloond met een geldprijs waarbij je ‘Doe es Genk’-kaart wordt opgeladen. De maker van het beste koekje of gebakje krijgt 200 euro. De tweede plaats levert 150 euro op, de derde krijgt 100 euro. De ‘Doe es Genk’-kaart kan je gebruiken bij heel wat Genkse handelaren. Extra leuk is dat het winnende koekje of gebakje wordt geserveerd tijdens de academische zitting van het 50-jarig bestaan van de adviesraad 55+ op 27 oktober.

Inschrijven
Sociaal Welzijn
Stadsplein 1
089 65 43 60
sociaal.welzijn@genk.be
 
Vermeld zeker je naam, telefoonnummer en e-mailadres.