Kids en tieners op zoek naar vrije tijd

Gepubliceerd op woensdag 4 september 2019 9.04 u.
Vanaf september starten er opnieuw heel wat opleidingen. Zijn jouw kinderen op zoek naar een nieuwe hobby of iets waar ze hun talenten mee kunnen aanscherpen? Schrijf dan snel in!

Villa Basta van praktijk tot podium

Villa Basta laat jongeren hun talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Hier ligt de nadruk op doen! Nauwe contacten met festivals zoals Genk on Stage en AFF en Genkse jongerenhotspots zoals jeugdhuis Pand en Jungle geeft deze leerlingen volop kansen.

Ontdek de nieuwe cursussen van 2019!

Leeftijd 9 tot 30 jaar (Lessen per leeftijdsgroep)

Live Visuals, Rap, DJ, Gitaar, Zang, Muziek Producen en Youtube Vloggen …

www.villabasta.be/genk

De cursussen in Genk starten vanaf 12/10 (zaterdag) en 16/10 (woensdag)

Jeugdcentrum Rondpunt 26

Schrijf nu in, vol is vol!

Waarom ik deelnam aan Villa Basta?

DJ AVILO alias Loris Oliva (18 Jaar)

“Ik ben op 13 jaar begonnen met muziek. In het begin was het DJ’en, al vlug begon ik zelf eigen muziek te maken. Zo kwam ik bij Villa Basta terecht. De producersopleiding sprak mij aan. Hier heb ik geleerd hoe je met een computer muziek kan creëren. Nu draai ik op heel wat Genkse events, waaronder GOS, AFF en Levensloop.

Florian Milani, zanger bij FORCE, gitarist en bassist (17 jaar)

“Om mijn stem te verbeteren zocht ik een geschikte workshop. En dat vond ik bij Villa Basta. Mijn lerares was niemand minder dan Claudia Guarraci! Met Force belandde ik ook op de Villa Basta Stage, een podium voor jonge artiesten. Ook Ibe trad er tot vorig jaar nog regelmatig op.”

GA voor Kunst in de voetsporen van

Ibe Wuyts, 17 jaar wint The Voice Van Vlaanderen, staat bovenaan in de hitlijsten en speelde de weide van Werchter plat. Lien, 18 jaar ontwerpt en tekent en mocht de Cosmogolem opnieuw inkleden. Nabil 20 jaar presenteerde op Genk on Stage. Wat hebben ze gemeen? Ze volgden allemaal les aan de Genkse Academie. Muziek maken, dansen, voordragen, animatiefilm creëren, digitaal tekenen, street art of misschien wel architecturaal ontwerpen … Ontdek hier je talent maar met diepgang en de nodige theoretische kennis.…

Check het volledige aanbod, voorwaarden, prijzen (verminderde tarieven) op www.gavoorkunst.be

Inschrijven vóór 30 september 2019.