Korte naschoolse opvang Sint-Albertusschool

Profiel

Je gaat graag om met kinderen die na schooltijd moeten worden opgevangen. Dankzij jouw inzet kunnen ze op een aangename manier hun schooldag afsluiten. Je kan goed overweg met diversiteit en bent een zelfstandige en collegiale kracht.

Jij voor ons

Als vrijwilliger voor onze naschoolse opvang bied je onze kinderen de kans tot rust te komen, te ontladen en ravotten en eventueel wat huiswerk te maken. Welke kinderen de opvang bezoeken, registreer je digitaal. Je slaagt er op een geduldige manier in structuur te brengen en grenzen aan de kinderen te stellen en onderhoudt een vlot contact met de ouders.

De opvang is dagelijks open van 15 tot 16 uur (op woensdag van 12 tot 13 uur). Het is een pluspunt als je een rijbewijs hebt om kinderen die niet worden opgehaald naar de lange opvang te brengen in Genk-Centrum.

Wij voor jou

Niets zo leuk als kinderen te zien groeien en hen daarbij op een boeiende manier te ondersteunen. Wij geven je de kans om ze te begeleiden en te ervaren hoeveel je van hen terugkrijgt in ruil voor je goede zorgen.

Periode

We zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de naschoolse opvang vanaf 1 september 2021.

Aan de slag!

Wil jij de kinderopvang in de Broederschool in Genk helpen organiseren? Neem dan contact op:

Sint-Albertusschool

Kerkplein 3

3600 Genk

089 38 11 17

vera.konings@sintalbertus.be

directeur: Vera Konings