Middagtoezicht kleuters en korte naschoolse opvang Sint-Albertusschool

Profiel

Je gaat graag om met kinderen, je neemt graag de zorg voor kinderen op je en je kan ook grenzen stellen waar nodig. Dankzij jouw inzet kunnen de kleuters op een aangename manier hun middagpauze beleven en kunnen de kinderen op een fijne manier hun schooldag afsluiten. Je kan goed overweg met diversiteit en bent een zelfstandige en collegiale kracht.

 

Jij voor ons

Als vrijwilliger zorg je tijdens de middag dat de kleuters fijn kunnen spelen en begeleid je de toiletbezoekjes. Voor onze naschoolse opvang bied je onze kinderen de kans tot rust te komen, te ontladen en ravotten en eventueel wat huiswerk te maken. Je slaagt er op een geduldige manier in structuur te brengen en grenzen aan de kinderen te stellen en onderhoudt een vlot contact met de ouders. Je staat in voor de registratie van de aanwezige kinderen in de opvang.

Het middagtoezicht is nodig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12 tot 13.30 uur.

De korte naschoolse opvang is dagelijks open van 15 tot 16 uur (op woensdag van 12 tot 13.30 uur). 

Samen met een collega-vrijwilliger werk je in beurtrolsysteem (in onderling overleg af te spreken).

 

Wij voor jou

Niets zo leuk als kinderen te zien groeien en hen daarbij op een boeiende manier te ondersteunen. Wij geven je de kans om ze te begeleiden en te ervaren hoeveel je van hen terugkrijgt in ruil voor je goede zorgen.

 

Aan de slag!

Wil jij het toezicht en de kinderopvang in de Sint-Albertusschool in Genk helpen organiseren? Neem dan contact op:

 

Sint-Albertusschool

Kerkplein 3

3600 Genk

089 38 11 17

vera.konings@sintalbertus.be

directeur: Vera Konings