Logistieke krachten gezocht voor de Sprookjestocht

De Sprookjestocht is een van de leukste events in Genk voor gezinnen en jonge kinderen. Al sinds 2008 zakken elk jaar in oktober enkele duizenden bezoekers af naar het Molenvijverpark en het Heempark om zich te laten verrassen met voorleesverhalen over Doornroosje, Sneeuwwitje, de Leeuwenkoning, Jungle Book en zoveel meer. Bovendien brengt een hele stoet vrijwilligers tal van taferelen uit sprookjes in een betoverende setting tot leven. De Sprookjestocht vindt plaats in het weekend van 21 en 22 oktober en is maar mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers!

 

Wat kan je doen als vrijwilliger?

Tijdens de Sprookjestocht moeten heel wat constructies opgebouwd worden en nadien weer afgebroken. Ook voor kleine hand-en-spandiensten zoals zandzakjes vullen en op de verschillende locaties bezorgen zoeken we nog gemotiveerde vrijwilligers.

 

Voor welke vereniging of organisatie?

Dienst Jeugd – stad Genk

 

Wanneer en waar?

De Sprookjestocht vindt plaats op 21 en 22 oktober. Maar in de loop van september komen we samen met de ploeg van logistieke helpers om verdere afspraken te maken. Dat is een ideaal kennismakingsmoment voor nieuwe vrijwilligers!

 

Klaar om aan de slag te gaan? Schrijf je snel in!

Dienst Jeugd

Astrid Pallen

089 65 42 75

astrid.pallen@genk.be