Loop of wandel de Warmathon

VOLZET

Met start en aankomst in het Molenvijverpark is Genk een nieuwe toplocatie voor de Warmathon.

Je kan op je eigen tempo lopen, stappen of joggen van 14.00 tot 20.00 uur. De site sluit ten laatste om 21.00 uur. Je kan ten laatste om 19.30 uur starten met lopen.

Hoe inschrijven?

  • Online: tot de dag voor de Warmathon (t.e.m. 23.00 uur), zolang er tickets zijn.
  • Individueel of in groep
  • Op de Warmathon zelf: als er nog plaatsen zijn. Houd rekening met eventuele wachtrijen!

Vanaf dit jaar kan je je zelf gekozen goed doel nog een extra duwtje in de rug geven door je bijdrage te verhogen. Hoe werkt het precies?

Je basisinschrijving voor de Warmathon kost 15 euro. Hiervan gaat 10 euro rechtstreeks en belastingvrij naar je zelf gekozen goed doel. De resterende 5 euro (incl 21% BTW) dekt onder meer je verzekering als deelnemer op het parcours, water bij het finishen en geeft recht op een officieel startnummer. Wie dat wil kan een vrij bedrag toevoegen dat rechtstreeks naar je persoonlijk goed doel gaat. Het bedrag bepaal je zelf. Er zijn geen minima of maxima. Je kan dit ingeven op de betaalpagina bij het afsluiten van je registratie. Bij de Warmathon kunnen geen fiscale attesten uitgereikt worden.

Motiveter

Elke ingeschreven deelnemer van de Warmathon ontvangt dit jaar een exclusief paar MOTIVETERS. De Motiveter is precies wat de naam doet vermoeden. Een paar strakke opvallende veters die je verdient omdat jij loopt/stapt of jogt voor je zélf gekozen goed doel. Je ontvangt ze op de Warmathon, bij het afhalen van je startnummer. Dus haal die oude veters er snel uit, en wissel ze voor de blitse Motiveters van De Warmste Week (zolang de voorraad strekt).

Sanitair

Kleedkamers zijn ter beschikking op de eventsite. Speciaal toilet is voorzien en de site is toegankelijk voor personen met een beperking.

Opbergruimte

Om veiligheidsredenen vragen we zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buitenactiviteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras- en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier steeds een grasondergrond.

Wat meebrengen?

Breng mee naar de inschrijvingsstand:

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (via smartphone of geprint) indien vooraf ingeschreven

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden.

Bereikbaarheid

Adres

Molenvijver - 3600 Genk

Parking

  • Parking Europalaan
  • Genk Shopping Center, Rootenstraat

Openbaar Vervoer

Vanaf het treinstation Genk:
Te voet via Europalaan (1 km stappen).

Bus 45, G2 of G4 met halte Genk Shopping Center.
Nadien nog 300m stappen.

Dieren

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op de loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten. Blindengeleidehonden zijn toegelaten op het parcours.

Resultaat

Na afloop van de Warmathon kan je je persoonlijk resultaat bekijken d.m.v. je borstnummer.

VOLZET