Maak mee voedselpakketten voor kansarme gezinnen in Genk

Profiel

Je begrijpt dat de strijd tegen kansarmoede onder meer begint bij het verdelen van voedselpakketten bij gezinnen die daar het hardst nood aan hebben. Je belangrijkste kwaliteiten zijn een sterke drive, wat tijd en een tomeloze inzet.

Jij voor ons

Aangezien heel wat vaste vrijwilligers in deze coronatijden niet langer helpen bij de voedselbedeling is de nood aan nieuwe enthousiastelingen gestegen. Zowel voor de voormiddag als namiddag (op maandag en donderdag) zoeken we vrijwilligers om deel uit te maken van een ploeg van drie of vier personen. We werken in shiften van 9 tot 12.30 uur en van 12.30 tot 16 uur. Op die manier kunnen we het werk verdelen, waardoor het haalbaar wordt voor iedereen en we toch zo veel mogelijk gezinnen kunnen ondersteunen.

Wij voor jou

Het doet goed te weten dat je met je inzet een essentiële rol speelt in de strijd tegen kansarmoede. Met het oplopend aantal besmettingen is het nog belangrijker Genkse gezinnen die naast de samenleving dreigen te vallen aan voedsel te helpen.

Aan de slag!

Ervan overtuigd dat je onmisbaar bent voor kansarme gezinnen in Genk?

Neem dan contact op met Vincentius!

Guido Vandebrouck: 0476 28 16 12

Meer info

www.vincentiusgenk.be

0476 28 16 12

Vincentius

Vincentius staat al jarenlang in de frontlinie tegen kansarmoede in Genk en bouwt onder meer door de verdeling van voedselpakketten, kledij en huisraad aan een rechtvaardiger samenleving.