Maatschappelijk Werker Wervingsreserve

Wat bieden wij?

Het OCMW van Genk is op zoek naar een maatschappelijk werker met een hart voor mensen.


Een inkomen, een kwaliteitsvolle en betaalbare woonst, een stabiele tewerkstelling, een toegankelijke gezondheidzorg en een diploma voor schoolverlaters; dat is wat Genkenaren willen. Het OCMW van Genk werft maatschappelijk werkers aan om dit te helpen waar maken!

Ben je overtuigd van de zin van een krachtgerichte en outreachende aanpak? Wil je samen met de burgers stappen zetten? Ga je er prat op om met elke klant alle rechten waar te maken? Dan is deze uitdagende job iets voor jou!

We bieden een betekenisvolle job dicht bij huis, een goed evenwicht tussen werk en privé, een correct loonpakket met onmiddellijke indiensttreding. Kortom een uitdagende job met voldoening in een leuk team!

Wie kan zich kandidaat stellen ?

  • Je beschikt over het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma of het diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg, of een daarmee gelijkgesteld diploma.
  • Schoolverlaters kunnen eveneens deelnemen voor opname in deze wervingsreserve.

Aanbod

  • Je komt in de wervingsreserve voor een betrekking als maatschappelijk werker. Je kan zowel voor deeltijdse, voltijdse, tijdelijke als ook voor vaste betrekkingen opgeroepen worden.
  • Een brutomaandloon (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit) tussen 2509.94 en 4229.18 EUR voor een voltijdse tewerkstelling aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage, extralegaal pensioen, interessante vakantieregeling, flexibele arbeidstijden;
  • Relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige wordt geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 15 jaar.

Hoe solliciteren?

Indien je geïnteresseerd bent, kan je je ten laatste op 26 september 2021 kandidaat stellen via onderstaande knop.

- Er zal een infomoment doorgaan op 14 september 2021 om 14.00 in vergaderzaal Boxbergheide, Sociaal Huis Portavida op de Welzijnscampus 11, Genk.

- Mondelinge proef zal plaatsvinden op 8 oktober 2021

Solliciteer Online

Nog vragen?

  • Over de jobinhoud: raadpleeg de functiebeschrijving via deze link of bel Sylvie Reyskens, verantwoordelijke afdeling Zorgen op 089 65 57 18

Andere vragen: mail Lore Timmermans, Jobmatcher via werving@genk.be