Medioren en senioren maken weer radio: 13/6

Inschrijven kon tot 15 maart

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de adviesraad 55+ werd vorig jaar bij GRK twee dagen radio gemaakt door medioren- en senioren-vrijwilligers. Studio 55+ werd zo geboren! Omdat dat zo’n groot succes was, wordt deze activiteit herhaald en gaan we op zoek naar nieuwe kandidaat-radiomakers-voor-een-dag.

Op dinsdag 13 juni 2023 tussen 9 en 16 uur is er weer Studio 55+. Die dag wordt Radio GRK opnieuw volledig gemaakt door de Genkse medioren en senioren en daaraan kan jij een unieke bijdrage leveren! 
 

Droom je er al lang van om eens plaats te nemen achter de microfoon en je stem in honderden huiskamers te laten horen? Wil je graag bekende medioren en senioren aan de tand voelen over hun leven en werken in onze stad of verder in de wereld? Ben je benieuwd hoe het nieuwsbericht wordt samengesteld en wil je je creativiteit inzetten om de luisteraars op een boeiende manier te informeren? Heb je duizend-en-een ideeën om er een overgetelijke uitzending van te maken? Of wil je mee bepalen welke muziek er die dag door de boxen zal klinken? Ligt radio je minder, maar ben je handig met sociale media en wil je verslag uitbrengen van deze bijzondere dag? Of wil je alle speciale gasten die die dag naar de studio komen warm onthalen? Dan is dit aanbod zeker iets voor jou!

Allerhande talenten welkom

We zijn op zoek naar programmamakers, interviewers, nieuwslezers, fotografen, tekstschrijvers, playlistsamenstellers, technici, socialemediabeheerders, gastvrouwen/-heren, … voor 1 dag. Ervaring is niet nodig en uiteraard gooien we je niet zomaar voor de leeuwen. Ervaren medewerkers van Radio GRK maken tijd om je grondig voor te bereiden zodat niets fout kan lopen.

Maak mee radio

Goesting gekregen om mee te werken en een onvergetelijke ervaring op te doen? Stel je dan snel kandidaat bij de Dienst Sociaal Welzijn. Dat kan telefonisch via 089 65 43 75 of via mail: sociaal.welzijn@genk.be Vermeld ook voor welke functie je interesse hebt.

Inschrijven kon tot 15 maart

Meer info

Dienst Sociaal Welzijn
sociaal.welzijn@genk.be 
089 65 43 60