Mi & Jo - een "goud g(l)oed" duo

Mi en Jo – een “goud g(l)oed” duo

Als je in de stad of in de straten en wijken niet goed kijkt of luistert mis je allerlei moois.

Je zal niet snel het lichtje zien dat iedereen met zich mee draagt, maar het is er wel!
En als je heel goed oplet, op het juiste moment van de dag, kan je misschien zelfs Mi en Jo tegenkomen. Twee Lichtmannetjes. Ze verschijnen in verschillende gedaantes: soms zijn ze oud, soms zijn ze jong, soms groot, soms klein, … maar altijd dragen ze de gouden gloed tot bij ons allemaal vanuit hun grote hart. Let dus goed op, want je wil ze voor geen goud missen!

Mi en Jo zijn dan soms oud of jong of heel groot of heel klein, maar hun daden zijn altijd hartverwarmend groot. Zo zorgen zij voor gezelligheid en warmte, een knuffel en een kus. Hun grote hart met gouden gloed brengen ze naar al de inwoners en bezoekers van de stad.

In deze periode willen Mi en Jo onze stad gaan verlichten met lampjes bij elk huis zodat we met ons allen kunnen zorgen voor een gezellig en warm samenzijn. Maar dat kunnen zij natuurlijk niet alleen, ze vragen daarbij jou hulp.

Zo kunnen jullie Mi & Jo helpen:

Download je tekening

“Versier je ons? En knip je ons dan uit? Vul ons grote hart… Je kan het kleuren, verven of beplakken. Hoe je hart er zal uitzien, dat kies je zelf. Het is immers jouw hartje voor Genk. En een groot hart is immers goud waard! Plaats de tekening ergens voor je raam thuis zodat wij het ook goed kunnen zien. Zet er zeker een lampje of een kaarsje bij. En wij trekken dan iedere dag door de straten om te genieten van alle warmte en mooie hartjes. En dan laten we je weten welke mooie tekeningen ons diep in ons hart geraakt hebben.
Ook als je geen tekening maakt; zet je dan toch een lichtje aan je raam? Want ook die gouden gloed verwarmt ons hartje en dat is voor ons goud waard! ”

Meer info over alle hartverwarmende acties in Genk vind je op Warm Genk.

of deel jouw warm bericht op Facebook en Instagram met de #warmgenk #zorgvoorlicht