Tip van Jo en Celine: doe mee aan de battle tussen generaties

Gepubliceerd op dinsdag 29 december 2020 15.14 u.
De adviesraad 55+ en Jeugdraad van Genk kruisen de degens. Niet letterlijk maar figuurlijk. Ze dagen elkaar uit om voor 31 januari 2021 minstens 100 Genkenaren te vinden die iets moois insturen voor een expo die in elkaar wordt gestoken in de loop van 2021.
Jo, zijn onze 55-plussers klaar voor de race naar de 100?

?Een echte race is het niet, wel een creatieve uitdaging. Je mag onze Genkse medioren en senioren niet onderschatten. Elk jaar organiseert de raad een fototentoonstelling. Creativiteit is er zeker!

Celine, denkt de Genkse Jeugdraad er ook zo over?

?Absoluut! Wij gaan de uitdaging graag aan. Het is een manier om ons, niet fysiek maar digitaal, te verbinden en een leuke invulling van de wintermaanden.?

Wat moeten deelnemers doen, Jo?

?Ben je ouder dan 55 of jonger dan 30 jaar. Stuur dan iets moois in met als thema verbinding, via een foto, gedicht of kunstwerkje. Laat je inspireren door de actie Warm Genk of je omgeving.

Doen jullie zelf mee?

?Jazeker, ik ga een muurschildering maken?, zegt Celine. ?En ik stuur een mooie foto in over gezellig thuis feesten?, verzekert Jo.

OPROEP!
55+ of -30 jaar? Stuur je inzending voor 31 januari naar sociaal.welzijn@genk.be of jeugdraad@genk.be, of breng binnen na afspraak. Na coronatijd wordt hier een epische tentoonstelling van gemaakt! Volg de Facebookpagina van stad Genk voor meer! #warmgenk #zorgvoorlicht #genk3600

Op de foto: Celine De Pauw van de Genkse Jeugdraad.