Emilia zet de bloemetjes op tafel op het Genks Vrouwenfeest

Gepubliceerd op dinsdag 31 mei 2022 13.26 u.
Na twee jaar onderbreking is het opnieuw aftellen naar het Vrouwenfeest op 10 juni. Een tiental vrouwenverenigingen uit Genk staan garant voor deze succesformule van dans, lekker eten en gezelligheid. Ook de Genkse Emilia Rodrigues staat te popelen want zij zorgt mee voor de mooie inkleding.
Emilia, jij hebt een bijzondere opdracht voor 10 juni. Vertel!

“Ik maak al sinds jaar en dag meer dan 100 bloemstukjes voor op de tafels. Dat doe ik met veel plezier. Zodra ik de bloemen ga inkopen, voel ik de feestkriebels al opkomen. Ik heb er zin in, zeker na twee jaar onderbreking.”

Hoe pak je het aan? Welke bloemen sieren het Vrouwenfeest?

“Het is nog even tot 10 juni dus ik laat het over aan de inspiratie van het moment. Ik hou rekening met het budget maar ik weet nu al dat ik ga kiezen voor veel kleur. We hebben te lang veel donkere dagen moeten ondergaan door corona.”

Waar kijk je zelf naar uit op 10 juni?

"Uiteraard naar de eetstraat met lekkere tapas uit de hele wereld. Maar er is ook weer de markt met de startende onderneemsters, een mini bazaar en de beauty stand. Voor de rest zullen alle vrouwen zeker staan te popelen om te kunnen feesten en dansen!”

Vrouwenfeest Genk op vrijdag 10 juni vanaf 19 uur - Limburghal 

Meer info