Ontdek PINK FLOYD in full Dome Experience

Gepubliceerd op woensdag 17 november 2021 13.52 u.
Persbericht van 17 november 2021

Vanaf 18 november kan je in de Cosmodrome in Kattevennen terecht voor een unieke 360° show van één van de grootste rockbands van de voorbije decennia. Meeslepende beelden op de muziek van Pink Floyd’s album ‘Dark Side of the Moon’ zorgen voor een flashback naar een gouden tijdperk van Britse rockmuziek, die je als muziekliefhebber niet mag missen.

Een unieke 360° beleving

Vanaf morgen kan de muziekliefhebber terecht in de Cosmodrome voor een unieke muziekbeleving. Beelden worden geprojecteerd via het recent vernieuwd full dome projectiesysteem op een koepel van 250m². “Naast sterrenkundige projecties vertonen we hier ook documentaires, animatiefilms en live shows” aldus schepen van Toerisme Karel Kriekemans. “Tijdens de Pink Floyd full Dome Experience slepen bewegende 4K-beelden de bezoeker mee op de muziek van het album ‘Dark Side of the Moon’. Met de UHD kwaliteit en de haarscherpe geluiden bevindt de bezoeker zich letterlijk in het middelpunt van de actie.”

Expositie HIPGNOSIS

Bezoekers met een ticket voor 18 november of 2 december kunnen naast de ‘Pink Floyd full Dome Experience’ ook de expositie van HIPGNOSIS bezoeken. HIPGNOSIS ontwierp platenhoezen voor onder andere Pink Floyd, maar ook Led Zeppelin, AC/DC, Black Sabbath en Peter Gabriel. De expo geeft een kijk op de surrealistische wereld van het foto-ontwerpbedrijf.

Praktisch

De ‘Pink Floyd full Dome Experience’ gaat door op 18 november, 2 en 16 december, 14 januari, 22 februari en 30 maart, telkens van 20 tot 22 uur.

Ter info: de inhoud van deze show is niet geproduceerd door de muzikanten of platenmaatschappijen van de muziek. Na de show krijgen de bezoekers ook nog de mogelijkheid om de sterrenwacht en expo ‘De oerknal’ te bezoeken.

Prijs:
Volwassenen: € 15,00
Kinderen – 12 jaar: € 12,00

Meer info en tickets: www.kattevennen.be