Opleidingsbeurs 25/08/2020

De Opleidingsbeurs van Leerwinkel Genk gaat dit jaar digitaal:

op dinsdag 25 augustus 2020
tussen 10 en 13 uur,
en tussen 16 en 19 uur.

Wil je een diploma behalen? Een beroepsgerichte opleiding volgen? Heb je vragen over het combineren van je job met je opleiding? Wil je graag een zaak starten? Misschien wil je wel een opleiding volgen!

Op deze en andere vragen krijg je vast en zeker een antwoord tijdens de Opleidingsbeurs. Je maakt er kennis met het aanbod van SYNTRA, VDAB, de Centra voor Volwassenenonderwijs in Genk en Limburg: CVO CURSA, CVO QRIOS, CVO De Verdieping en PCVO Limburg en de Limburgse Hoge scholen PXL en UCLL.

De Opleidingsbeurs gaat digitaal

Om veiligheidsredenen hebben we beslist om de Opleidingsbeurs dit jaar digitaal te organiseren.
Van achter jouw computer, laptop of GSM kan je verschillende workshops volgen en vragen stellen.

Hoe werkt het?

  • Volg één of meerdere online workshops van de verschillende partners. De workshops worden in de vorm van een video online geplaatst op 25 augustus.
  • Neem deel aan de online groepschats en stel online al jouw vragen over een bepaalde opleiding of organisatie. De online chatsessies worden georganiseerd via Microsoft Teams.

De links naar de filmpjes en chatsessies vind je dag zelf op www.genk.be/opleidingsbeurs.

Heb je geen goede internetconnectie of computer? Geen nood! Vermeld dit bij jouw inschrijving, en wij stellen een computer voor jou ter beschikking op de dag van de opleidingsbeurs.

Schrijf je in

Maak een keuze uit onze workshops

De opleidingsbeurs is een initiatief van de Leerwinkel, i.s.m. het Werkstation, de Bib, Hogescholen Limburg (UCLL & PXL), de centra voor volwassenenonderwijs (CVO de verdieping, Cursa, PCVO Limburg, Qurios), Agentschap integratie en Inburgering, de VDAB en Syntra Limburg.