Promoot de Stiemervallei

Profiel

Je herkent in de Stiemervallei een dankbaar onderwerp voor een enthousiaste communicatie over dit wonderlijk stukje natuur en werkt er graag een positief verhaal over uit. Je bent helemaal thuis in sociale media en volgt het nieuws erover op. Bovendien ben je een teamspeler die nauw samenwerkt met het Stiemerteam.

Jij voor ons

Je liket en deelt de berichten over de Stiemervallei op Facebook en Instagram en beheert zelf tijdelijk de Stiemeraccount op die platformen. Daarbij ga je zelf op zoek naar content en foto’s om de Stiemervallei te promoten en groei je uit tot een ambassadeur. Je kan zelfs mensen samenbrengen in de Stiemervallei voor een wandeling, picknick of bezinningsmoment.

Wij voor jou

Dankzij dit vrijwilligerswerk kan je je communicatieve skills opvijzelen en word je lid van het inspirerende Stiemernetwerk. Zo verneem je van op de eerste rij wat er allemaal beweegt in de Stiemervallei.

Aan de slag!

De kriebels voor de Stiemer ook te pakken?

Meld je op stiemervallei@genk.be of 089 65 45 86.

Over de Stiemervallei

De vallei van de Stiemerbeek is een blauwgroene levensader die dwars door Genk loopt. Aan de oevers ervan vind je wervelende stukjes natuur en toetsen van historisch erfgoed.

Je leest er meer over op www.stiemervallei.be.