Retributie voor het gebruik van een standplaats (inclusief elektriciteit en water) op de kampeerautoparking, t.p. Kattevennen, met ingang 01.03.2007.

Stad Genk heft een retributie voor het gebruik van een standplaats (inclusief elektriciteit en water) op de kampeerautoparking, t.p. Kattevennen.

Voor wie?

De huurder van een stadplaats op de kampeerautoparking, t.p. Kattevennen.

Bedrag

De retributie bedraagt € 5,00 per dag (1 dag = 24 uur) voor een standplaats (inclusief elektriciteit en water), met een waarborg van € 25,00 voor de sleutel die toegang geeft tot de elektriciteitskast en een jeton voor de watervoorziening.

Meer info

De huurder ontvangt na betaling een sleutel en een jeton voor de elektriciteit- en watervoorziening.

  • Gebruik sleutel:
    • Met de sleutel kan de elektriciteitskast geopend worden en de elektriciteitstoevoer aangesloten worden. De gebruiker sluit de kast onmiddellijk na aansluiting en bezorgt de sleutel terug aan de daartoe bevoegde instantie (retour waarborg). De elektriciteit wordt automatisch afgesloten bij verwijdering van de stekker uit het stopcontact. Bij verlies van de sleutel wordt de waarborg van € 25,00 ingehouden.
  • Gebruik jeton:
    • Bij het inwerpen van een jeton in de watervoorzieningsinstallatie wordt gedurende 6 minuten water toegevoerd (waterlozing is gratis).