Shop tweedehands in Genk en maak iemand beter

Gepubliceerd op woensdag 29 september 2021 10.17 u.
Een goed doel steunen door te shoppen? Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dankzij Kristien Philippeth en de vrijwilligers van Zuiderlicht kan het voortaan in Shopping 2.Vol enthousiasme zetten zich in voor zes projecten in het zuiden die uit de grond zijn gestampt door stadsgenoten.

Groots aan kleine prijzen

“We ondersteunen bijvoorbeeld een project rond onderwijskansen in Peru en landbouwontwikkeling in Rwanda", zegt Kristien. "Maar ook in Kenia, Nepal, Algerije en Senegal hebben Genkenaren waardevolle projecten opgericht. Deze verdienen ook onze steun. En die van de Genkse shoppers. Want ook dit is shoppen 'Doe es Genk'. Bovendien gaat het om mooie unieke kledingstukken aan zeer kleine prijzen. Je maakt in dit geval niet alleen jezelf gelukkig met je aankoop. Het leven van iemand aan de andere kant van de wereld wordt er ook beter van", verzekert Kristien. 

Mooie stukken gezocht

Je kan hier niet alleen iets kopen. Want heb je zelf nog een mooi kledingstuk of accessoire in huis? Dan is jouw donatie is zeer welkom. Vrijwilligers mogen zich altijd aanmelden. Het zuiden is je dankbaar. 

Zuiderlicht ligt in Shopping 2, Rootenstraat.