BELEEF: Shoppen in Genk. De glimlach inbegrepen

Gepubliceerd op dinsdag 30 oktober 2018 17.24 u.
Dit jaar pakken de handelaars van Genk-Centrum uit met een unieke imagocampagne. Zij zijn het gezicht van “Shoppen in Genk. Glimlach inbegrepen”. Hiermee willen ze de winkelende bezoeker overtuigen van de talrijke troeven van ons stadscentrum. TIP: WINKELS OP 31 OKTOBER OPEN TOT 20 UUR!
ZORGELOOS SHOPPEN

Stadcentra moeten zich telkens weer heruitvinden. Wijzigende trends in shoppen en uitgaan zorgen ervoor dat het centrum vaker nieuwe prikkels nodig heeft. Maar stad Genk maakt er ook werk van. Genk blijft een geliefde shoppingplek voor de regio. Sfeervolle pleintjes, gezellige zitplekjes, meer horeca, pop-ups, moderne sfeerverlichting en sfeermuziek maken het winkelen nog aangenamer. De betaalbare parkings op wandelafstand en extra fietsenstallingen zorgen er bovendien voor dat je zorgeloos lang in het centrum kan vertoeven.

KLEURRIJKE FOTO’S

Ook de campagne “Shoppen in Genk. Glimlach inbegrepen” geeft net dat duwtje in de rug van de 300 handelszaken en 1000 handelaars en medewerkers in het stadscentrum. “We hebben hiervoormeteen het sterkste wapen van onze handelaars in de strijd gegooid”, zegt Andres Lesire, die de campagne uitwerkte op initiatief Wereldhave Belgium met steun van handelaarsvereniging Centrummanagement, UNIZO Genk en stad Genk. “Want wat is er sterker dan een vriendelijke glimlach en iemand die je welkom heet. Liefst honderd handelaars stonden mee in rij voor de fotoshoot en de kleurrijke foto’s duiken nu op in het straatbeeld, op de regionale tv, in printmagazines en online.”

PUUR WINKELEN

Het centrum van Genk is klein maar volledig met een uitgebreid aanbod, een mix van bekende ketens en lokale kleinhandel en middenstand. “De grootste troef zijn echter de mensen zélf en dat belichamen we in onze campagne”, verduidelijkt Andres. “Genk is een warme winkelstad, met diversiteit in alle betekenissen. Shoppen is hier nog een authentieke, eerlijke en aangename beleving. Dat unieke karakter mag gerust benadrukt worden!”

Meer weten over shoppen in Genk? Kijk op www.shoppeningenk.be of volg de Facebookpagina Shoppeningenk