Sintfilm 'Sinterklaas en het geheim van de taart' uitgesteld tot 2022

Gepubliceerd op vrijdag 19 november 2021 9.22 u.
Helaas geen Sintvoorstellingen in Genk dit jaar. Na het overlegcomité van 17 november besliste vzw Animo om de elf uitverkochte voorstellingen een jaar uit te stellen.

Slechte coronacijfers

De coronacijfers gaan volop in stijgende lijn. Het overlegcomité nam daarom een beslissing over nieuwe maatregelen en vier basisregels: contacten beperken en buiten afspreken, afstand houden, een mondmasker dragen en binnenruimtes ventileren.

De combinatie van een hoge besmettingsgraad bij kinderen en uitverkochte voorstellingen waarin geroepen, gezongen en gedanst wordt, maakt dat de organisatoren de veiligheid van de toeschouwers niet kunnen garanderen.

Wat met de tickets?

De organisatie zal de voorstellingen verschuiven naar het najaar van 2022. Concrete datums zijn er nog niet. De tickets van dit jaar zullen nog geldig zijn in 2022.

  • Heb je tickets gekocht? Over enkele weken krijg je een e-mail met meer info.
  • Nog vragen? Mail naar info@sintgenk.be.

Tekenwedstrijd

Kinderen die deelnamen aan de tekenwedstrijd om gratis tickets te winnen, kunnen op maandag 6 december, tussen 15.30 en 17.00 uur een gratis snoepzak afhalen bij de pieten aan het Stadhuis.

Op zaterdag 4 december zijn Sint en Piet trouwens aanwezig in het centrum van Genk, om lekkers uit aan de kinderen. Iedereen is welkom!