Spring es binnen in Genk

Gepubliceerd op zaterdag 5 maart 2022 10.50 u.
Persbericht van 5 maart 2022

Dit weekend kan de shopper in Genk kennismaken met de nieuwste lentemode tijdens ‘Spring es binnen’ in het centrum van Genk. Op 5 en 6 maart loopt er een catwalk over de Grote Markt en zijn er pop-up fashionshows doorheen het centrum. Zo ontdekt de bezoeker welke items hij/zij dit voorjaar zeker in de kledingkast moet hebben.

Een 40-tal handelaars uit het centrum van Genk werken mee aan het event ‘Spring es binnen’. “We toveren het centrum om in een grote fashionshow, iets wat de modefanaat zeker niet mag missen!” vertelt schepen van economie Toon Vandeurzen.

Voor ieder wat wils

“Wat je stijl ook is, in Genk vind je wat je zoekt. Want met de leukste boetiekjes, overdekte winkels unieke en gastvrije handelaars shop je in Genk als nergens anders.” Gaat schepen Toon Vandeurzen verder. “Spring dit weekend es binnen en ontdek het zelf!”

Programma

Zaterdag 5 maart:
13u30: show Grote Markt
14u30: show Stadsplein
15u : show Grote Markt
16u : show Rootenstraat
16u30: show Grote Markt

Tijdens de shows op het Stadsplein en in de Rootenstraat krijg je ook een gratis proevertje aangeboden door KROK en Kozi Koffiebar.

Zondag 6/03:
13u30 : show Grote Markt
14u30 : show Stationsstraat
15u : show Grote Markt
16u : show St. Martinusplein
16u30: show Grote Markt

Tijdens de shows in de Stationsstraat en op het St. Martinusplein krijg je ook een gratis proevertje aangeboden door Iedereen Smult, Dis & Dat en Plank 'n Drank.