Stafmedewerker Kabinet

Stad en OCMW Genk vormen samen het moderne, dynamische en ambitieuze bestuur van een fascinerende, kleurrijke stad die constant evolueert, nieuwe plannen realiseert en altijd naar de toekomst kijkt. Werken bij ons betekent werken in een grote organisatie met meer dan 1000 collega’s, actief in een brede waaier aan functies. Stap je in ons verhaal, dan ga je voor een boeiende loopbaan met veel mogelijkheden en interessante arbeidsvoorwaarden.

DE UITDAGING

Ben jij creatief, vlot en innemend en heb je zin om in ondersteuning van burgemeester en schepenen te werken, dan is dit iets voor jou!
We zoeken iemand met een vlotte pen, voor offline en online media en dus ook met een goede kennis van sociale media. Iemand die in staat is frisse, multimediale presentaties te maken en enig organisatietalent heeft.
Maar vooral iemand die – in overleg met diensten – proactief wil meedenken en -werken en waar mogelijk ideeën kan aanreiken aan burgemeester en schepenen. Heb jij een goede voeling met onze stad alsook met de bestuurlijke organisatie van een stedelijke overheid en geloof je in de sterkte van het multiculturele Genk, dan is dit zeker iets voor jou!

DE PERFECTE MATCH

 • Diploma voorwaarden:
  • o Je hebt een algemeen masterdiploma
  • o Of je hebt ten minste 3 jaar relevante ervaring in de communicatie en slaagt in de capaciteitstest
 • Je bent creatief & hebt een ondernemende ingesteldheid
 • Je hebt een vlotte pen met een goede kennis van social media
 • Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden

ONS AANBOD

 • Wij bieden een contractuele voltijdse betrekking met een contract van onbepaalde duur met een bruto maandloon (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit) tussen 3.170,07 EUR en 5.252,02 EUR aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage, extralegaal pensioen, interessante vakantieregeling en flexibele arbeidstijden.
 • Voor deze functie wordt relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 15 jaar.
 • Er wordt een werfreserve aangelegd.

NOG VRAGEN?

 • Voor inhoudelijke vragen, raadpleeg de functieomschrijving onderaan of contacteer Jan Amand, kabinetssecretaris, via Jan.amand@genk.be of 089 65 36 90.
 • Voor andere vragen kan je ook terecht bij Elke Houben, Jobmatcher, werving@genk.be

HOE SOLLICITEREN?

Ben je geïnteresseerd? Stel je dan zeker kandidaat via onderstaande link (met cv, motivatiebrief in het Nederlands én kopie van je diploma), ten laatste op 2 november 2021. 


Een preselectie obv ervaring en motivatie bij meer dan 10 kandidaten gaat door in de week van 15 november 2021.
Kandidaten die slagen op dit gesprek worden uitgenodigd voor een mondelinge proef in de week van 29 november 2021.
Tenslotte zal er een assessment plaatsvinden voor kandidaten die slagen voor de mondelinge proef.

SOLLICITEER ONLINE