Studio 55+ komt terug!: 30/5

Op 30 mei is het weer zover. Dan maken een 10-tal medioren en senioren een hele dag live radio bij GRK onder de naam ‘Studio 55+’.

 

Wat begon als een eenmalig experiment is ondertussen uitgegroeid tot een jaarlijks weerkerend radiogebeuren bij GRK: Studio 55+. Elk jaar krijgen nieuwe vrijwilligers de kans om te proeven van een dag radio maken: presenteren, interviews afnemen, gasten ontvangen, … Heel wat medioren en senioren hebben zo al hun verborgen talenten ontdekt en zijn ondertussen vaste waarden geworden bij Radio GRK. Denk maar aan het programma Palette (Patrick en Arlette) op woensdagvoormiddag tussen 10 en 12 uur.

 

Dit jaar vindt Radio 55+ plaats op donderdag 30 mei tussen 9 en 16 uur in de studio van GRK aan de Noordlaan 6A (Kliniekske). De hele uitzending zal in het teken van ‘OUD maar niet OUT’ staan. Ook nu weer zullen er heel wat bekende en interessante gasten aanwezig zijn en zal je kunnen genieten van heerlijke muziek.

 

Nieuw is dit jaar dat je niet alleen naar het programma kan luisteren via 107.4 FM, maar dat je ook welkom bent in de studio om mee te beleven hoe zo’n programma gemaakt wordt. Gezellig babbelen of iets drinken kan je in de cafetaria én elk uur wordt er een mooie prijs verloot onder de aanwezigen.

Van harte welkom!

 

Radio GRK

Noordlaan 6A – Genk (Kliniekske)

107.4 FM