TIP: Skypende denktank van Anti.Anti

Gepubliceerd op maandag 11 mei 2020 15.37 u.
Beetje slap? Beetje verveeld? Dan kan een injectie van Anti.Anti.Lichamen je misschien uit de nood helpen. Willem Vrancken vertelt hoe zijn creatieve denktank kan voortwerken voor Genkenaren in tijden van corona. Hun garantie: niet goed? Toch gratis!

Wat is Krabbel & Babbel?

Willem: “Anti.Anti is een groep creatievelingen in de regio Limburg die al enkele jaren gelooft in de kracht van informele ontmoeting. Normaal organiseren we maandelijks het tekencafé Krabbel & Babbel. Want een toog is de ideale broedplaats voor nieuwe ideeën en wilde plannen. Maar nu kan dit even niet meer.”

Jullie werken nu online verder. Hoe gebeurt dat?

Willem: “We willen onszelf scherp houden en de band met de deelnemers van Krabbel & Babbel ook warm houden. Daarom kan je ons een probleem, een vraag of een nood voorleggen en wij zoeken al skypend in een klein team naar een oplossing.”

Maar niet onbeperkt?

Willem: “Klopt, we willen er echt over nadenken en iets zinnigs ermee doen. Dus lossen we maximaal vier vragen of problemen per week op. We doen het echt voor ons plezier en vragen er ook geen geld voor. Onze garantie luidt: niet goed? Toch gratis!”

Hebben jullie al iemand geholpen?

Willem: ”Ja, we hebben al verschillende dingen gedaan, waaronder voor iemand een raadsel op maat gemaakt. Die is daar nu even zoet mee.”

Heb je een vraag voor Anti.Anti?

Het formulier voor deelname vind je hier.