Tip van Michelle: sportief avondje met ladies@thepool

Gepubliceerd op vrijdag 1 februari 2019 14.58 u.
Een gezellig avondje uit al zwemmend, enkel onder dames? Waarom niet? Het is eens iets anders dan de film. Op 9 februari kan het weer in het zwembad van SportinGenk Park. Ladies@thepool wordt je warm aanbevolen door Michelle Palumbo, die deelneemt als redster!

Michelle, hoe ben je bij ladies@thepool terechtgekomen?

Michelle: Ik ben actief in twee zwemclubs in Genk en ben de vaste redder van de thuismatchen waterpolo. In het sportcentrum vernam ik dat ze een vrouwelijke redster zochten voor ladies@thepool en ondertussen heb ik dat al zo'n 6 keer gedaan.

Is het rustiger in het zwembad met enkel dames ?

Michelle: Het is eerder gemoedelijk en soms ook wel een gezellige drukte. Ik heb toch al een keertje moeten vragen om minder wild te zijn op de glijbaan (lacht). Maar tot nu toe heb ik gelukkig niemand uit het water moeten redden.

Hoe verloopt zo’n zwemavondje? Is er muziek, zwemmen de dames baantjes of wordt er vooral in het bubbelbad gebabbeld?

Michelle: Je kan alles doen. Rustig baantjes zwemmen op 33 meter, van de glijbaan of de wipplank gaan, gebruik maken van drijf- en spelmateriaal... De bodem van het instructiegedeelte van het zwembad staat omhoog zodat wie zich niet veilig voelt in het diep ook rustig kan zwemmen. En natuurlijk is er muziek! Het is een sportief en gezellig avondje uit!

Zaterdag 9 februari - 19 tot 21 uur (ook op 23 maart en 27 april)

SportinGenk Park, inkom 2,50 euro

Enkel voor dames + 16 jaar