TIPS

Hier ga je elke maandag tips krijgen die jullie kunnen helpen in de zoektocht naar de moordenaar! Puzzel goed, zoek de clue's en ontmasker de dader!

tip/puzzel:

Los de puzzel op en ontcijfer de tip. Deze kan je leiden naar de dader of naar een concrete aanwijzing die je vooruit kan helpen in het onderzoek.

Probeer zeker deze informatie geheim te houden. Want tegen de finale, krijgt iedereen de kans een stemformulier in te vullen om mee te doen voor een leuke prijs.

veel succes!

Het overzicht:

Extra Tip

Tip met de woordzoeker:

Tip met fototerugblik

 
Ja wadde, wat een avontuur!
Onze acteurs hopen natuurlijk dat jullie je tot nu toe al geamuseerd hebben. Het was geen evidentie om dit op poten te zetten. Niettegenstaande al die regels en maatregelen ivm de corona-pandemie die ons tot op het laatste moment in schrik lieten of heel dat opnameproces wel kon doorgaan of niet…Nachten wakker gelegen uit schrik dat iemand van de acteurs ziek werd, maar uiteindelijk was het zover.
Yes: we gaan ervoor, corona-proof zoals ze zeggen, anderhalve meters, mondmaskers om te repeteren, handgel, weinig tot geen interactie tussen de acteurs….Pas op, het was niet enkel een hele uitdaging voor onze acteurs om zonder tegenspelers te acteren. Acteren met een gigantische camera op uw snuit, dat was op zich al een serieuze stap om te overwinnen. Lennart en Stefan stelden gelukkig iedereen meteen gerust en namen echt de tijd voor de acteurs.
Achteraf, nu we die beelden terug bekijken, schitterend gemonteerd en al, overvalt ons natuurlijk een gevoel van fierheid. Chateau Vande Casteele opent daarom vandaag, vlak voor de laatste twee afleveringen, nogmaals haar deuren met daarin een nieuwe tip.
En dus nemen we jullie mee op deze korte terugblik achter de schermen van ‘De Afdronk’.